Αχ ρε Γιάννη …


Τελευταία ενημέρωση 3 Ιουνίου 2019 by energinews (admin)

Τι να γράψεις τώρα , και τι να αφήσεις. Αν ένας παίκτης του ΟΦΙ έχει γίνει ΕΝΑ με την ομάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια , ποιός είναι; Ναι το βρήκατε όλοι. Ο τεράστιος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΓΓΑΣ. Ο Γιάννης λοιπόν για βιοποριστικούς λόγους , αυτήν την εβδομάδα αφήνει την Ιεράπετρα , αφήνει τον ΟΦΙ , αφήνει την Ελλάδα και ξενιτεύεται στην Γερμανία.

Οτι και να πούμε για τον Γιάννη θα είναι λίγο. Θα είναι παντοτινά μία από τις ψηλότερες σημαίες του ΟΦΙ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ελάχιστοι είναι περισσότερο ΟΦΙ από αυτόν. Αν είναι. Αλήθεια σε πόσους αγώνες του ΟΦΙ δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης τις δύο τελευταίες δεκαετίες ; Πολύ λίγους. Ηταν πρωταγωνιστής σε τόσα πρωταθλήματα , σε τόσα κύπελα , σε τόσες ανόδους , σε τόσες μάγκικες νίκες. Και όταν καμιά φορά ήταν στην εξέδρα ήταν ο φανατικότερος των Κουρήτων. Είναι η ψυχή του ΟΦΙ.

Γιάνναρε σου ευχόμαστε ότι καλύτερο. Μας έκανες την καρδιά μαύρη με την απόφαση σου , ξέρουμε όμως ότι το κάνεις για τα παιδιά σου. Ξέρουμε ότι το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσες είναι να μην παίξεις στην football league με τον ΟΦΙ. Ο ΟΦΙ πάντα θα είναι το σπίτι σου , το ξέρεις. Ομως ευχόμαστε τα όνειρα σου , φεύγοντας από την Ελλάδα , να πραγματοποιηθούν. Για μας θα είσαι πάντα σημαία και αρχηγός.

πηγη:ofi1970.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.