Αφήνει την προεδρία του ΟΦ Ιεράπετρας ο Θ. Χηνόπουλος;


0
(0)

Πρότεινε στο Δ.Σ. να παραμείνει στη Διοίκηση της ομάδας και να προσφέρει από άλλη θέση
Απαντήσεις για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για αποχώρηση ή παραίτηση του κ. Θανάση Χηνόπουλου από την προεδρία του ΟΦ Ιεράπετρας δίνει ο ίδιος μιλώντας στον Ηχώ 99,8. «Έχω δηλώσει ότι από τον ΟΦΙ δεν θα φύγω εκτός αν το ζητήσουν οι φίλαθλοι. Οι φίλαθλοι με βλέπουν με σεβασμό και με αγάπη. Αυτό που είπα σε Διοικητικό Συμβούλιο είναι ότι επιθυμώ να παραμείνω στο Δ.Σ., να βοηθάω τον ΟΦΙ οικονομικά και όχι μόνο, αλλά επειδή με έχουν κουράσει κάποια θέματα πρότεινα να δοθεί η προεδρία σε κάποιον άλλον. Οι συζητήσεις αυτές στον ΟΦΙ δεν έχουν να κάνουν με τις εκλογές», τόνισε. Προσθέτοντας πως η πρόταση του δεν έγινε δεκτή από το Δ.Σ.

Ο κ. Χηνόπουλος ερωτηθείς σχετικά έκανε και ένα σχόλιο για τον β΄ γύρο των εκλογών στον Δήμο Ιεράπετρας και επανέλαβε ότι η ψήφος, από πλευράς τους, θα είναι κατά συνείδηση.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Χηνόπουλου:

πηγη:hxonews.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr