Αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στον παράλληλο της εθνικής – Φοβούνται οι κάτοικοι


0
(0)

Το τροχαίο που έγινε προ ημερών, αποκάλυψαν με ανησυχία οι κάτοικοι

Μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκίνητων στην εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου στο ύψος των Γουρνών το ένα αυτοκίνητο ακολουθεί «τρελή» πορεία και καταλήγει σε «βουτιά» στον παράλληλο του ΒΟΑΚ. Άφωνοι οι κάτοικοι αντικρίζουν το μαύρο ΙΧ που «προσγειώθηκε» από ύψος αρκετών μέτρων στο δρόμο, ενώ ο οδηγός βγήκε ζωντανός.

Το τροχαίο μπορεί να σημειώθηκε πριν αρκετές μέρες αλλά αποτελεί μια εικόνα που επαναλαμβάνεται, με τους κατοίκους να δημοσιοποιούν τις εικόνες ελπίζοντας ότι θα εισακουστούν οι κραυγές αγωνίας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, στο σημείο παίζουν συνεχώς παιδιά και την επόμενη φορά οι συνέπειες θα είναι μοιραίες…

(Το αυτοκίνητο που έκανε “τρελή” πορεία)

Κίνδυνος στο σημείο όπου παίζουν παιδιά

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής «τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει 5 ατυχήματα και ανησυχούμε και μάλιστα στο πιο πρόσφατο, θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύματα. Το σημείο βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από το σχολείο και σε περιοχή όπου συνεχώς βρίσκονται μικρά παιδιά. Σκεφτείται ότι σε ένα σημείο η εθνική και ο παράλληλος δρόμος βρίσκονται στο ίδιο ύψος και όταν “φεύγει” η μπάλα από τα παιδιά, πέφτει στην εθνική! Τόσο επικίνδυνα είναι. Κανείς όμως δεν έχει μεριμνήσει».

(Το αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε το μαύρο ΙΧ)

Σύμφωνα με τους κατοίκους έχουν ενημερώσει για την σοβαρότητα της κατάστασης τους αρμοδίους – καθώς από το δήμο τους παρέπεμψαν στο  ΒΟΑΚ- αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Όπως τονίζουν το σημείο βρίσκεται σε απόσταση 700 περίπου μέτρων πριν από την έξοδο για Γούβες όπου τοποθετούνται προστατευτικά και ηχοπετάσματα, αλλά στην περιοχή τους δεν έχει προβλεφθεί καμία παρέμβαση.

Ο διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του ΒΟΑΚ Γιώργος Αγαπάκης ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για το θέμα από τους κατοίκους.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.