Αυτοί είναι οι τρεις ύπουλοι εχθροί της σχέσης σας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 30 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Μπορεί να μην καταλαβαίνεις το κακό που σου προκαλούν

Όσο και να θέλει ο ένας τον άλλον σε μία σχέση με το πέρασμα των χρόνων το ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί  να ξεθωριάσει.

Για να προλάβεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στον χωρισμό καλό θα είναι να αποφύγεις τρεις «ύπουλους» εχθρούς της σχέσης σας.

Η ημέρα της Μαρμότας

Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Και δεν είναι πάντα το θέμα οικονομικό. Συνήθως είναι θέμα βαρεμάρας. “Πού να τρέχουμε τώρα…” Κι ᾽όμως πρέπει να οργανωθείτε και να δράσετε πριν να είναι αργά και η ρουτίνα προλάβει να καταπιεί τον ενθουσιασμό και την σχέση σας.

Είστε κι οι δύο συνέχεια στο lap top

Μόλις φύγατε από το lap top στη δουλειά και με το που γυρίσατε σπίτι και καθίσατε και οι δυο στον καναπέ, ξαναπιάσατε στα χέρια σας το lap top, χωρίς να λέτε κουβέντα. Δεν μιλάτε, δεν κάνετε σεξ και αντί να ασχολείστε ο ένας με τον άλλον, ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι στα social. Είναι σίγουρο ότι αν δεν το προσέξετε, αυτό θα γίνει καθεστώς και σιγά σιγά θα φθείρει την επικοινωνία και την σχέση σας.

Δεν κρεμάει ούτε ένα κάδρο στο σπίτι

Στην αρχή δεν σε ενοχλεί πολύ να κάνεις τα πάντα εσύ, διότι σου αρέσει να προσφέρεις και είσαι και φιλότιμη. Μετά από λίγο καιρό, αντιλαμβάνεσαι ότι στην ουσία είναι σαν να έχεις πιάσει δεύτερη δουλειά. Έρχεσαι απ᾽ την δουλειά σου και αντί οι εργασίες να είναι μοιρασμένες, εσύ ξαναπιάνεις δουλειά… Αυτό αν κάπως δεν οργανωθεί, στο τέλος θα σας φθείρει…

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.