Αυτή η τροφή – φάρμακο «μπλοκάρει» το κρυολόγημα


0
(0)

Ο 94χρονος γιατρός Dr. Murray Grossan αποκαλύπτει το φυσικό “φάρμακο”

Οι πρώτες ιώσεις του φθινοπώρου μας πανικοβάλουν και μας κάνουν να αναζητήσουμε μια φυσική «ασπίδα» ενάντια στο κρυολόγημα. Οι γιατροί μας συστείνουν ξεκούραση και σωστή διατροφή αλλά και αποκαλύπτουν μικρά μυστικά για να οπλιστούμε ενάντια στο κρυολόγημα.

Ο 94χρονος Dr. Murray Grossan είναι ωτορινολαρυγγολόγος και αποκάλυψε την τροφή-φάρμακο για την υγεία στο περιοδικό Prevention.

Όπως τονίζει το γιαούρτι είναι η λύση για να αποφύγετε το κρυολόγημα. Μέσα στα γιαούρτια με προβιοτικά, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο βακτήριο ο Lactobacillus reuteri, ο οποίος μπλοκάρει τον πολλαπλασιασμό των ιών στο σώμα όταν αρρωσταίνουμε.

Τα προβιοτικά ή τα ονομαζόμενα «καλά βακτήρια»- που βοηθούν στην καταπολέμηση όλων των κακών βακτηρίων- βρίσκονται σε αφθονία στο γιαούρτι και θα μειώσουν τη φλεγμονώδη αντίδραση του οργανισμού (ώστε να μην έχετε βουλωμένη μύτη και πονόλαιμο).

Ο Dr. Murray Grossan σύμφωνα με το bovary.gr πιστεύει πως αυτός είναι ο λόγος που δεν αρρωσταίνει από γρίπη καθώς τρώει καθημερινά γιαούρτι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει αποκτήσει ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα και παρόλο που έχει χρόνια συναναστροφή με ασθενείς, δεν αρρωσταίνει.

Περίπου το 80% του ανοσοποιητικού μας συστήματος βρίσκεται στο έντερο, έτσι ώστε για να διατηρηθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα ισχυρό, πρέπει να διατηρήσουμε το εντερικό μας σύστημα υγιές με προβιοτικά.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.