Ασφυκτική ατμόσφαιρα από τη λειτουργία του πυρηνελαιουργείου στην Ιεράπετρα


Τελευταία ενημέρωση 20 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Η ελαιοκομική περίοδος έχει μόλις ξεκινήσει και τα προβλήματα από την λειτουργία του πυρηνελαιουργείου στην Ιεράπετρα έκαναν ξανά την εμφάνισή τους με την ατμόσφαιρα το βράδυ της Τρίτης να είναι αποπνικτική τόσο από την αιθαλομίχλη όσο και από την έντονη μυρωδιά που απλώθηκε σε όλη την πόλη.

Μια κατάσταση που έφερε πολλά παράπονα και προκάλεσε τον έλεγχο υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας για να ελέγξει αν όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Ο Α. Πετράς επικοινώνησε με το Δήμαρχο Ιεράπετρας ζητώντας του να ελέγξει την κατάσταση κάτι που όπως λέει έγινε σύντομα με την παρουσία της αντιδημάρχου καθαριότητας και της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο έλεγχος έδειξε πως η άδεια υπάρχει όπως και τα απαραίτητα φίλτρα, όμως είναι άγνωστο αν λειτουργούσαν όπως έπρεπε αφού μετά τον έλεγχο το πρόβλημα λύθηκε.

Η κλήση του Εισαγγελέα θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα όπως είπε αν το φαινόμενο αυτό επαναληφθεί αφού είναι πολύ πιθανό τα απαραίτητα αλλά και κοστοβόρα μέτρα να μην τηρούνται διαρκώς και έτσι να προκαλείται το έντονο πρόβλημα

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.