Ασφαλτοστρώνεται ο διαλυμένος δρόμος μέσα στην Παχειά Άμμο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 12 Φεβρουαρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα για το οποίο από πλευράς κοινότητας Παχειάς Άμμου, αλλά και οποιουδήποτε περνούσε από την περιοχή, υπήρχαν συνεχή παράπονα, πρόκειται να έρθει σύντομα, αφού εγκρίθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου που περνά μέσα από το χωριό και αποτελεί τμήμα του επαρχιακού δικτύου που ενώνει όλες τις περιοχές των Δήμων Ιεράπετρας και Σητείας με την υπόλοιπη Κρήτη.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Παχειάς Άμμου, Γιώργος Ραπάνης, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι αναφέροντας πως από πλευράς αντιπεριφέρειας Λασιθίου εγκρίθηκε η μελέτη και ο ανάδοχος εργολάβος ο οποίος κάποια στιγμή τον Μάρτιο-Απρίλιο, θα ξεκινήσουν ξηλώματος του παλιού ασφατοτάπητα και νέα ασφαλτόστρωση σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου στον κεντρικό δρόμου.

Παράλληλα σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας έχει γίνει συνεννόηση να γίνουν επισκευές με τσιμέντο και σε άλλα σημείο του οδικού δικτύου στους άλλους δρόμους της κοινότητας.

O κ. Ραπάνης αναφέρθηκε επίσης και στο νέο τμήμα του ΒΟΑΚ που θα περάσει από τη διπλανή κοινότητα Καβουσίου αναφέροντας αφενός ότι οι κάτοικοι του Καβουσίου έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται αφού ο νέος δρόμος καταστρέφει και το περιβάλλον και πολλές περιουσίες, αλλά και πως στο σχεδιασμό του έργου γίνεται λόγος για μεταφορά μπάζων στο νταμάρι της Παχειάς Άμμου, ζήτημα το οποίο η κοινότητα δεν το δέχεται έχοντας πάρει σχετική απόφαση.

 

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.