Αρνητικά όλα τα χθεσινά μοριακά τεστ στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας – 23 θετικά από την Παρασκευή ως την Δευτέρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

Χωρίς νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μέσω μοριακών τεστ κύλησε η χθεσινή αλλά και η σημερινή ημέρα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, από πολίτες που εξετάστηκαν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Αυτές είναι οι επίσημες πληροφορίες που δίνονται από τη διοίκηση του Νοσοκομείου στο Ράδιο Λασίθι, σε μια περίοδο που η ανησυχία για την διασπορά του κορωνοϊού στην περιοχή είναι μεγάλη και υπάρχουν πολλές και αντικρουόμενες πληροφορίες για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ιεράπετρα.

Τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα μέσω των μοριακών τεστ που από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα έχουν εντοπιστεί στην Ιεράπετρα είναι 23, ενώ αναμένονται και άλλα αποτελέσματα από τεστ που έγιναν χθες και άλλα που θα γίνουν σήμερα.

Τα χθεσινά 15 κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ στο νομό Λασιθίου, αφορούν κυρίως τα τεστ που έγιναν τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και πιθανόν κάποιες διορθώσεις προηγουμένων ημερών που συχνά γίνονται από τον ΕΟΔΥ.

Θυμίζουμε πως χθες μετά από κρούσμα που βρέθηκε σε υπάλληλο του Δήμου Ιεράπετρας έγιναν rapid test στους περισσότερους υπαλλήλους του Δήμου, απ’ τα οποία σε ό,τι έχει να κάνει με υπαλλήλους ήταν αρνητικά, ενώ βρέθηκαν και 2 θετικά σε πολίτες που θέλησαν να εξεταστούν.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.