Αρνί ή κατσίκι με σταμναγκάθι ή ραδίκια αυγολέμονο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα χόρτα. Τα βράζουμε για 10 λεπτά σε καυτό νερό και τα σουρώνουμε. Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κομμάτια. Το αλατοπιπερώνουμε και το τσιγαρίζουμε και από τις δύο πλευρές για 5-7 λεπτά. Κατόπιν, ρίχνουμε λίγο-λίγο ένα με ενάμιση ποτήρι νερό μέχρις ότου ψηθεί (1 με 1 1/2 ώρα). Δέκα λεπτά πριν ψηθεί το κρέας, ξαναρίχνουμε ένα ποτήρι νερό από τα χόρτα που βράσαμε και τα χόρτα. Σβήνουμε τη φωτιά, κάνουμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε στο φαγητό μας, ανακατεύοντάς το προσεκτικά.
Το φαγητό αυτό τρώγεται και χωρίς αυγολέμονο.

Υλικά

1.200 γρ. αρνί ή κατσίκι
1 1/2 κιλό σταμναγκάθι ή ραδίκια
2/3 νεροπότηρου λάδι
αλάτι, πιπέρι
για το αυγολέμονο
1-2 αυγά
1 κρασοπότηρο χυμό λεμονιού
chania.eu

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.