Από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας πρώτη στη σχολή Οικονομικών Επιστημών στο Ρέθυμνο


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Ιουλίου 2022 by manos (seo)-admin

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας συγχαίρει όλους τους μαθητές/τριες και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές σας και καλή σταδιοδρομία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές/τριες που στήριξαν την προσπάθεια τους μοιράστηκαν την αγωνία τους και στάθηκαν στο πλευρό τους.

Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους αξίζουν και τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Πανεπιστημιακή σχολή, όμως η ζωή είναι μια διαρκής προσπάθεια με πολλές ευκαιρίες και τα όνειρα δεν τελειώνουν εδώ.

Το μήνυμα της Σοφίας Δαγαλάκη που κατάφερε να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Σοφία Δαγαλάκη
Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σχολή Οικονομικών Επιστημών Ρέθυμνο
(Σειρά κατάταξης 1η,  Βαθμός εισαγωγής 18.465)

Εγγράφηκα  στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας  με αντικειμενικό σκοπό τη συμμετοχή μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  Έπειτα από δύο χρόνια εντατικής  προσπάθειας, με στοχοπροσήλωση, έχοντας να συνδυάσω εργασία και διάβασμα, ο στόχος επιτεύχθηκε.  Στην προσπάθειά μου αυτή, συμπαραστάτες, η οικογένειά μου  και πολύτιμοι αρωγοί οι καθηγητές μου, οι οποίοι, ανταποκρινόμενοι επιτυχώς στο λειτούργημά τους,  μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια και  συμβουλές  σε ό,τι αφορά στο απαιτητικό σύστημα των γραπτών εξετάσεων, με παρακίνησαν και με εμψύχωσαν. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική και τους ευχαριστώ θερμά.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.