Από την Κιτροπλατεία ξεκίνησαν σήμερα οι συντηρήσεις και αποκαταστάσεις φθορών στις παιδικές χαρές του Αγίου Νικολάου


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 21 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Από την περιοχή της Κιτροπλατείας, ξεκίνησαν σήμερα (21/11), οι εργασίες για τις συντηρήσεις και αποκαταστάσεις φθορών στις παιδικές χαρές του Δήμου Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας κ. Κων/νο Καστελιανάκη και την προισταμένη του τμήματος Συντήρησης Έργων – Αυτεπιστασίας της Δ/νσης Κατασκευών κ. Μαρία Ταβλά, επισκέφθηκε το μεσημέρι τον χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες, ενώ σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε : ”  Ξεκίνησε σήμερα το έργο της συντήρησης και επισκευής – βάση προδιαγραφών – των παιδικών χαρών, οι οποίες στην συνέχεια μπορούν να λάβουν αδειοδότηση, ενώ  όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στην πρώτη δημοπρασία για τις εννέα παιδικές χαρές στον Άγιο Νικόλαο, (ανακατασκευή και αδειοδότηση), ο διαγωνισμός αν και κατέστη άγονος, θα επαναληφθεί σύντομα, μαζί με τον διαγωνισμό των 30 παιδικών χαρών προυπολογισμού 600.000 ευρώ.

Δυστυχώς – όπως επεσήμανε – οι  διαδικασίες του δημοσίου, είναι χρονοβόρες, με αποτέλεσμα,  την καθυστέρηση που παρατηρείται στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής. Ωστόσο το γεγονός αυτό, μας ωθεί στην ανάληψη περαιτέρω ενεργειών και δράσεων, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις εξελίξεις.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.