Απόφαση Αντιπεριφερειαρχών για αναστολή εξετάσεων οδηγών


0
(0)

Με απόφαση τους οι Αντιπεριφερειάρχες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων Κρήτης ανέστειλαν την διεξαγωγή των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και οδηγών, των εξετάσεων για την απόκτηση ειδικής άδειας Ε.Δ.Χ.ΤΑΞΙ, των εξετάσεων υποψηφίων οδικών μεταφορέων, των εξετάσεων άδειας μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων και όλων των εξετάσεων που πραγματοποιούνται από τις Δ/νσεις Μεταφορών Επικοινωνιών στις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.

Η αναστολή ισχύει  από σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και για 14 ημερολογιακές ημέρες.

Η παραπάνω απόφαση αποβλέπει στην ανάγκη προστασίας της Δημόσιας Υγείας με την λήψη μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις τέσσερεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *