Αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Σειρά αποφάσεων για θέματα που αφορούν έργα και δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Παύλου Μπαριτάκη.

Σημαντικές οι αποφάσεις που ελήφθησαν και συγκεκριμένα:

1. Κατάρτιση Προϋπολογισμού για Κοινωνικές Δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης και των Περιφερειακών Ενοτήτων Κρήτης έτους 2022 συνολικού προϋπολογισμού 69.000,00 ευρώ αποκλειστικά από πόρους της Περιφέρειας .

2. Έγκριση κυκλοφοριακής ρύθμισης επαρχιακής οδού υπ. αριθμό 23 «Άγιοι Δέκα – Βαγιωνιά», για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση δρόμου προς οικισμό Βαγιωνιάς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου», προϋπολογισμού 248.000,00 Ευρώ.

3. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση εργασιών στον επαρχιακό δρόμο Τοπολίων – Άι -Γιάννη στο πλαίσιο του έργου: «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΠΟΛΙΩΝ».

4. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με μίσθωση έργου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος RE-PLAN-CITY LIFE.

5. Αποδοχή υλοποίησης του έργου RETOUR στα πλαίσια εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος .

6. Έγκριση παράτασης για την υλοποίηση του έργου «MISTRAL» για ένα μήνα έως 31/05/2022.

7. Εγκρίθηκε ομόφωνα το ψήφισμα για την διατήρηση της παραχώρησης του ακινήτου της εγκατάστασης του εκθεσιακού κέντρου Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ. ) στην πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών και ανάκληση σχετικής απόφασης της ΕΤΑΔ ΑΕ.

8. Εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα καταδίκης του εγκληματικής ενέργειας κατά του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Χερσονήσου Εμμανουήλ Διαμαντάκη με το οποίο ζητείται από αρμόδια ανακριτικά όργανα της Πολιτείας να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση αυτή και να λάμψει η αλήθεια, επισημαίνοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες τρομοκρατούν τους πολίτες. Οι υπεύθυνοι των εγκληματικών αυτών πράξεων πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

 

ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

 

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.