Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κατά την συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου 2021


0
(0)

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κρήτης, στο οποίο αποφασίστηκαν σημαντικά θέματα και συγκεκριμένα:

  1. Στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το σχεδιασμό του ΒΟΑΚ από τμήμα Άγιο Νικόλαο προς Σητεία, σύμφωνα με τις απόψεις του Δήμου Σητείας όπως κατατέθηκαν από τον Δήμαρχο κο Γιώργο Ζερβάκη ο οποίος παραβρέθηκε στην συνεδρίαση .
  2. Εγκρίθηκε το ψήφισμα για την «Ενίσχυση της απασχόλησης και καταπολέμησης της ανεργίας στην Περιφέρεια Κρήτης».
  3. Εγκρίθηκε η 2η τροποποίηση προϋπολογισμού 2021 Περιφέρεια Κρήτης με εγγραφή νέων πιστώσεων ύψους 4.400.000,00 ευρώ.
  4. Ορίστηκε νέο μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας της Περιφέρειας Κρήτης, με την επωνυμία «Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας»
  5. Εγκρίθηκε η εργοταξιακή σήμανση (σήμανση εισόδου- εξόδου) επί της Επαρχιακής οδού 5 (Καλουδιανά-Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισσα) στην Τοπική κοινότητα του Έλους, της Δημοτικής Ενότητας Ιναχωρίου, του Δήμου Κισσάμου για την κατασκευή του έργου : «αποκατάσταση από θεομηνία περιοχής Έλους Δήμου Κίσσαμου Ν. Χανίων (υποδομές, δίκτυα και ταμιευτήρας αρδευτικού)».
  6. Εγκρίθηκε η ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου του έργου: «υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου για την ωρίμανση μελετών και έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου».
  7. Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση (εργοταξιακή σήμανση) επί της οδού Γούδουρας – Ζήρου στην περιοχή «Γούδουρα», στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «κατασκευή τεχνικού στο ρέμα του Γούδουρα.
  8. Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση (εργοταξιακή σήμανση) επί της Επαρχιακής Οδού Ν.16 (Αγίου Νικολάου – Κριτσάς ) στην περιοχή «Καστέλι» ή «Σφουγγομάλι», στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου: «αντιπλημμυρικό έργο ρέματος Σφουγγομαλίου Αγίου Νικολάου».
  9. Εγκρίθηκε η παράταση της διάρκειας υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Replace Interreg Europe – Regional Policy Actions for Circular Economy».
  10. Εγκρίθηκε το ψήφισμα που αφορά προτάσεις της Περιφέρειας Κρήτης και  των εργατικών κέντρων της Κρήτης για την αύξηση της απασχόλησης σε κείμενο προτάσεων 19 σημείων.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *