Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης


0
(0)

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  28 Ιανουαρίου 2021 συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, στο οποίο αποφασίστηκαν σημαντικά θέματα και συγκεκριμένα:

1. Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφέρειας Κρήτης έτους 2021, το οποίο περιλαμβάνει εκτελούμενα συνεχιζόμενα και νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 696.000.000

2. Εγκρίθηκε η 1η Τροποποίηση του Σχεδίου Δράσης της Περιφέρειας Κρήτης και των Περιφερειακών Ενοτήτων, με την ένταξη νέων έργων προϋπολογισμού 600.000

3. Εγκρίθηκε η Ετήσια έκθεση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης έτους 2019, στο πλαίσιο του Ν.4445/2016 «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, ρυθμίσεις για την Κοινωνική  Αλληλεγγύη».

4. Αποφασίστηκε η Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Α.Κ.Ο.Μ.Μ. –Ψηλορείτης Αναπτυξιακή Α.Ε ΟΤΑ.

5. Εγκρίθηκε η Παράταση προσωρινών μέτρων (κλείσιμο οδού) και εκτροπή της κυκλοφορίας στο τμήμα  Αρμένοι – Παλέ της επαρχιακής οδού 3 Π.Ε Ρεθύμνου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στα πλαίσια του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ. ΤΜΗΜΑ : ΑΡΜΕΝΟΙ – ΠΑΛΕ».

6. Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου  στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου  ADRISEISMIC  –   New   approaches   for   seismic   improvement   and   renovation   of   Adriatic   and   Ionian   historic   urban   centers – Νέες Προσεγγίσεις για την σεισμική βελτίωση και ανακαίνιση-αποκατάσταση ιστορικών κέντρων της Αδριατικής και του Ιονίου (πρόγραμμα  INTERREG   ADRION )».

7. Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου του ευρωπαϊκού έργου “Mountain Valorization through Interconnectedness and Green Growth” (MOVING) / Horizon 2020 – Research and Innovation Framework Programme/Rural Renaissance 2019».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Σ.

 

ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *