Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Δήμο Αγίου Νικολάου στο Αρκαλοχώρι

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Οκτωβρίου 2021 by manos (seo)-admin

Άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Αγίου Νικολάου και άλλων ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Ενδεικτικό είναι ότι συγκεντρώθηκαν στρώματα και κλινοσκεπάσματα (σημ. τις προηγούμενες μέρες είχαν αποσταλεί κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα και ιματισμός), τα οποία μεταφέρθηκαν με την συνδρομή εργατών του Δήμου – υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητα κ. Γιώργου Βάρδα στην πληγείσα περιοχή χθες το πρωί (7/10)..

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος είχε τον συντονισμό για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ευχαριστώντας τους Δ/ντες και τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων Miramare & Ariadne, Blue Marine, Daios, και Sant Nicola για την προσφορά τους, δήλωσε σχετικά :

“Στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές, εκεί όπου η ανάγκη δε γνωρίζει όρια και περιοχές, επιχειρηματίες αλλά και πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, είναι πάντα παρόντες και έτοιμοι να προσφέρουν. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί η συγκινητική ανταπόκρισή τους καταδεικνύει πώς η πολύχρονη, διαχρονική και συστηματική προσπάθεια του Δήμου να θέτει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, τις ανάγκες του και την κοινωνική συνοχή, έχει ισχυρά θεμέλια στον τόπο μας».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.