Απομακρύνθηκαν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από την πόλη και τις κοινότητες του Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Επιχείρηση για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη και τις γειτονικές κοινότητες του Δήμου Αγίου Νικολάου με σκοπό την απελευθέρωση πολύτιμου δημόσιου χώρου, στήθηκε το Σάββατο (28/5) από τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας,όπου με την βοήθεια ενός γερανού, απομακρύνθηκαν δεκαπέντε (15) αυτοκίνητα και (20) δίκυκλα.

Όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας κ. Μανόλης Λεμπίδης: “η ενέργεια αυτή του Δήμου, που υλοποιήθηκε με την καθοδήγηση και συνεχή επίβλεψη του, στοχεύει κυρίως στο να απελευθερωθούν, οι δημόσιοι χώροι από τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, ενώ στην παρούσα φάση, επανεξετάζονται και οι ανενεργές θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, προκειμένου να αποδοθούν στους δημότες διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους”.

Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αστυνομικό, έγινε η καταγραφή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων (δικύκλων) στον Άγιο Νικόλαο καθώς και στις κοινότητες: Νεάπολη, Κριτσά, Ελούντα, Καλό Χωριό, Βραχάσι.

 

36

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.