ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2014-2019


0
(0)

«Από το Σεπτέμβριο του 2014 που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή ξεκινήσαμε στον Δήμο Ιεράπετρας μία συστηματική και μεθοδική δουλειά με στόχο τον εκσυγχρονισμό, την αναμόρφωση και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Σε μια δύσκολη περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αυστηρούς περιορισμούς στους πόρους και στις προσλήψεις προσωπικού ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του Δήμου Ιεράπετρας κάνοντας το όραμά μας πράξη.
Δημοτική Αρχή, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, υπηρεσίες του Δήμου, Φορείς και εθελοντές πετύχαμε και υλοποιήσαμε τους κοινούς στόχους μας υλοποιώντας μια σειρά από μεγάλα έργα, δρομολογώντας παρεμβάσεις και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών.
Με τον παρών απολογισμό ενημερώνουμε τους συνδημότες για το έργο που φέραμε εις πέρας και συνεχίζουμε να υλοποιούμε στον Δήμο Ιεράπετρας επενδύοντας στη διαφάνεια ως ουσιαστική αξία για τη διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους δημότες.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε το ίδιο μεθοδικά και υπεύθυνα και ευχαριστούμε όλους εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά προς όφελος των δημοτών και του κοινωνικού συνόλου της Ιεράπετρας»

Θεοδόσιος Ι. Καλαντζάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *