Αποκλεισμός οδικού τμήματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανιών – Ρεθύμνου μεταξύ Κουφή και Αγίου Ανδρέα


0
(0)

Για λόγους οδικής ασφάλειας είναι απαραίτητος ο πλήρης αποκλεισμός του τμήματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανιών – Ρεθύμνου μεταξύ Κουφή και Αγίου Ανδρέα και συγκεκριμένα στο ύψος του οικισμού Καλονύκτη. Υπενθυμίζεται ότι για το οδικό τμήμα είχε εκδοθεί απόφαση αποκλεισμού από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου  από το Νοέμβριο του 2020 με αφορμή τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες που έπληξαν εκείνο το διάστημα την περιοχή.

Ο πλήρης αποκλεισμός του οδικού τμήματος μήκους 3 χιλιομέτρων κρίνεται απαραίτητος διότι ο δρόμος παρουσιάζει κατολισθήσεις και πρόσθετη υποχώρηση  που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων-οδηγών. Ενόψει  χειμερινής περιόδου, ήδη πραγματοποιούνται επείγουσες εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου ώστε να καταστεί ο δρόμος ασφαλής.

Κατά την εφαρμογή των  συγκεκριμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οι οδηγοί καλούνται από τις 06/10/2021 να χρησιμοποιούν ως εναλλακτική διαδρομή το επαρχιακό οδικό δίκτυο που διέρχεται από τους οικισμούς Αγ. Κωνσταντίνο – Ρούστικα – Καλονύκτη μέχρις ότου καταστεί ασφαλής η διαδρομή μέσω της Π.Ε.Ο. Χανίων – Ρεθύμνου. Η άρση των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πραγματοποιηθεί μετά από νεότερο δελτίο τύπου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εργοταξιακή σήμανση.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *