Αποκαλύψεις που σοκάρουν: «Η Πισπιρίγκου πειραματιζόταν με την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα!» – Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 31 Μαρτίου 2022 by manos (seo)-admin

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Οι εκτιμήσεις των Αρχών για την 9χρονη Τζωρτζίνα και τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

Ηεκτίμηση που έχουν πια οι αστυνομικοί και οι εισαγγελικές αρχές είναι ότι σε σχέση με την Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου πειραματιζόταν με την κεταμίνη.

Το παιδί γεννήθηκε μια χαρά και το 2019 ήταν η πρώτη φορά που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, με τη μητέρα να ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει σπασμούς. Εκεί έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι. Ωστόσο οι ιατροί συνέστησαν να κάνει πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Την ώρα που η Τζωρτζίνα βρισκόταν σε μονόκλινο δωμάτιο μόνη με τη μητέρα της παθαίνει το πρώτο επεισόδιο και χρειάστηκε τριάντα λεπτά ανάνηψης από τους θεράποντες ιατρούς. Λόγω αυτού του περιστατικού παιδί έμεινε παραπληγικό και σχεδόν φυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα πρώτα συμπτώματα της κεταμίνης είναι οι σπασμοί. Και το παιδί όταν υπέστη το επεισόδιο στο νοσοκομείο είχε σπασμούς.

Από τότε αρχίζει να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία με τελευταίο το Παίδων, όπου πάλι η μάνα με καθηστέρηση 30 λεπτών, όπως έχουν αναφέρει ιατροί στις καταθέσεις τους, ενημέρωσε ότι το παιδί έχει σπασμούς.

Εγιναν οι απαραίτητες προσπάθειες αλλά η Τζωρτζίνα κατέληξε.

Γιατί τα 30 λεπτά; Γιατί η κεταμίνη έχει ως χρόνο δράσης τα 15-20 λεπτά.

Οι αρχές πλέον αναζητούν απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

-Εάν υπάρχει συνεργός

-Εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον της μητέρας που ήξεραν αλλά δεν μίλησαν

-Πού βρήκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη που χορηγείται μόνο με συνταγή και αυτό σε ειδικές περιπτώσεις

-Ο τρόπος με τον οποίο χορηγούσε στο παιδί αυτό το ισχυρό φάρμακο-ναρκωτικό

 

 

real.gr

 

 

72

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.