ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ


0
(0)
«Σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν σε πρόσφατα δημοσιεύματα τοπικών και μη μέσων μαζικής ενημέρωσης και οφείλοντας να διασφαλίσω την ορθή ενημέρωση των συμπολιτών μου διευκρινίζω τα κάτωθι.

 Η Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2015 (χρήση 2014) υπεβλήθη με μικρή καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και σε καμία περίπτωση από πρόθεσή μου.
Ο έλεγχος που διενεργήθηκε επ΄ αυτής δεν απέδωσε ευρήματα και δεν παρατηρήθηκε καμία μεταβολή στην περιουσιακή μου κατάσταση.
Επιπλέον οι δηλώσεις των επόμενων ετών (2015, 2016, 2017) υποβλήθηκαν εμπροθέσμως.
Επομένως, μου εγείρει πολλά ερωτηματικά η σκοπιμότητα των εν λόγω δημοσιευμάτων εφόσον καμιά τελικά βλάβη ή ζημία δεν προέκυψε σε βάρος οιουδήποτε προσώπου φυσικού ή νομικού.
Οι εντυπώσεις που επιχειρούνται να δημιουργηθούν προφανώς υποκρύπτουν και εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες στις οποίες δε με ενδιαφέρει καθόλου να εμπλακώ.
 Προσωπικά δε με αγγίζουν τέτοιου είδους εγχειρήματα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης καθότι ούτε έχω τίποτα να αποκρύψω αλλά ούτε υπάρχει περίπτωση να με αποσπάσουν από το έργο που έχω αναλάβει να φέρω εις πέρας.
Θέλω να πιστεύω ότι τυχαία τα εν λόγω δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν ακριβώς την ίδια μέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Δεν με αφορά το παιχνίδι της δημιουργίας εντυπώσεων. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η ουσία. Γι’ αυτό συνεχίζω απερίσπαστος με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ακεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες του Δήμου Ιεράπετρας, να προωθώ τα συμφέροντά τους και να αγωνίζομαι για την πρόοδο του τόπου μας.»
Θεοδόσιος Καλαντζάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας
πηγη:radiovereniki.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)