Απαγόρευση κυκλοφορίας: Καταργείται το SMS στις 4-5 Μαΐου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει αύριο το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιορισμών που εκτείνεται από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουνίου. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι από 4 με 5 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς την χρήση sms ή την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης και πρόσθεσε ότι μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι ταυτόχρονη η άρση των περιορισμών για να μετακινηθεί κάποιος εκτός νομού.

Σχετικά με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις ισχύουν μέχρι τις 4 Μαΐου όπως και η απαγόρευση συνάθροισης περισσότερων των 10 ατόμων.

Τι θα ισχύσει για σχολεία, καταστήματα, εκκλησίες και γυμναστήρια
Για τα σχολεία τόνισε ότι σκοπός είναι να ανοίξουν οι σχολικές βαθμίδες σταδιακά και θα αξιολογείται η πορεία του ανοίγματος της κάθε βαθμίδας. Σε ότι αφορά τα καταστήματα λιανεμπορίου διευκρίνισε ότι θα ανοίξουν από τις 4 με 5 Μαΐου χωρίς τον περιορισμό που υπάρχει για παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ με βάσει τα τετραγωνικά μέτρα. Ωστόσο τα πολυκαταστήματα θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, σε δεύτερη φάση θα ανοίξουν οι εκκλησίες ενώ υπάρχει πρόγραμμα από την γ.γ αθλητισμού για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.