Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου: Δε νοείται πολιτικός να θέλει τη διχοτόμηση της Κρήτης σχετικά με το ΒΟΑΚ


0
(0)

Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γουλιδάκης μιλώντας στο Ρ.Λ. μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών κ. Κεφαλογιάννη για την εξαίρεση του Λασιθίου από τον ΒΟΑΚ.

Αυτή τη στοχευμένη δράση κατά του Λασιθίου που κάνει ο κ. Κεφαλογιάννης, θέλοντας να χαϊδέψει τα αυτιά εκείνων στην περιοχή όπου εκλέγεται, αναρωτιέμαι αν τη γνωρίζει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Δε νοείται πολιτικός να επιθυμεί τη διχοτόμηση της Κρήτης. Είναι παλαιοστρατηγικού χαρακτήρα οι δηλώσεις αυτές που έγινα πριν 2 μέρες σε εφημερίδα του Νομού που εκλέγεται ο Υφυπουργός. Θα αντιδράσουμε με τον πλέον οξύ τρόπο και θα φτάσουμε μέχρι τον Πρωθυπουργό. Επίσης, φαίνεται πολύ ύποπτη η περίοδος για τέτοιες δηλώσεις τη στιγμή που το περιβάλλον είναι αρκετά νοσηρό λόγω covid και να σημειωθεί ταυτόχρονα ότι υπάρχει και η προσωρινή αποχή 2 πολιτικών ανδρών του Νομού λόγω ασθενείας, του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, δηλώνει ο κ. Γουλιδάκης.

Στα πλαίσια αυτά, την Πέμπτη στις 11 το πρωί ο ίδιος συγκάλεσε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των Δημάρχων του Νομού, του βουλευτή κ. Θραψανιώτη, καθώς και των προέδρων των 3 επιμελητηρίων, του τεχνικού του οικονομικού και του επαγγελματικού, για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, οι αντιδράσεις θα είναι άμεσες και έντονες και θα φτάσουν έως τον ίδιο τον Υπουργό Υποδομών αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, ο ΒΟΑΚ να καλύψει και τους 4 Νομούς, από το Καστέλι έως τη Σητεία, κατά δηλώσεις και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, καθώς υπάρχει και η επιπλέον ενίσχυση με τα 150 εκατομμύρια ευρώ μετά τις δηλώσεις του ίδιου του Περιφερειάρχη.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.