Αντιδρά στην αποκάλυψη του ΡΛ, και ζητά την παραίτηση της προέδρου, η μειοψηφία του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Δεκεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Την αντίδραση κάποιων, συγκεκριμένα τριών εκ των επτά, μελών του Συλλόγου Εργαζομένων έφερε η αποκάλυψη του Ράδιο Λασίθι σχετικά με την επιστολή που στάλθηκε χθες από το Σύλλογο Εργαζομένων με βαριές κατηγορίες προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και ήδη έχει φτάσει στο γραφείο του Υπουργού Υγείας, τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, του Διοικητή των Διασυνδεώμενων Νοσοκομείων Λασιθίου την ΠΟΕΔΗΝ, τους βουλευτές Λασιθίου και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Για την επιστολή η οποία στάλθηκε μετά από πλειοψηφική απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας που πάρθηκε την περασμένη Τρίτη,  τα 3 μέλη του Συμβουλίου, κατηγορούν την πρόεδρο, Κατερίνα Γεωργία. για κατάχρηση εξουσίας ζητώντας την άμεση παραίτηση της, στηρίζοντας παράλληλα σε απόλυτο βαθμό τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου και τις δράσεις του μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση των τριών μελών του Συμβουλίου:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε προσερχόμενοι για την εργασία μας στο Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ανήμερα της παραμονής των Χριστουγέννων, το ψευδέστατο δημοσίεύμα που φέρει δήθεν την υπογραφή και τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Συλλόγού Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Αποποιούμαστε ξεκάθαρα και με οργή το παρόν δημοσίευμα, καθώς αποτελεί μεμονωμένη κακόβούλη ενέργεια της προέδρου τον Δ.Σ. Σύλλόγου Εργαζομένων η οποία ανάρτησε δημοσίευμα λασπολογίας εναντίον τον Αναπληρωτή Διοικητή. 0 Σύλλογος Εργαζομένων, όπως κάθε συλλογικό όργανο, απαρτίζεται από μέλη αιρετά τα οποία μετέχουν σε προγραμματισμένες συσκέψεις και αποφασίζουν από κοινού για κάθε ενέργεια, δημοσίεύμα, κτλ. Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ουδέποτε μας ενημέρωσε για σύσκεψη Δ.Σ, ή πρόθεση δημοσιεύματος εναντίον του Αναπληρωτή Διοικητή.

Ως απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες που εξακοντίζει προς τον Αναπληρωτή Διοικητή (ο οποίος άοκνα, νόμιμα και στοχευμένα προσπαθεί νυχθημερόν υπερβάλλοντας εαντόν, να βάλει μια τάξη στο χάος και την αναρχία που επικρατεί, χρόνια τώρα, στο Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ), έχουμε να της πούμε ότι η ιδία είναι αυτή που σφετερίζεται εξουσία και αρμοδιότητες! Οι ενέργειες που σχετίζονται με τη χωροταξική αναδιάρθρωση καθώς και το έννομο συμφέρον ταυ Νοσοκομείου ακολουθούν τη νόμιμη πεπατημένη των αρμόδιων υπηρεσιών. Ο λίβελος δε ανυπόστατων κατηγοριών που σχετίζονται με τη συμπεριφορά τον Αναπληρωτή Διοικητή δε συνάδουν με καμία γραπτή καταγγελία προς το Δ.Σ. τον Συλλόγου Εργαζομένων για απρεπή συμπεριφορά, οπότε αυτομάτως κρίνονται ανυπόστατες. Η ίδια είναι αυτή που αυθαιρετεί και μας παρακάμπτει με ψευδή δημοσιεύματα που αντικατοπτρίζουν απόψεις και συμπεράσματα της ιδίας και των ημετέρων της. Την καλούμε σε παραίτηση άμεση, καθώς ο Σύλλογος Εργαζομένων δεν αποτελεί ούτε τσιφλίκι της, ούτε φερέφωνό της, κι αν η κα Κατερίνα Γεωργία επιθυμεί να λασπολογεί κατά της Διοίκησης ταν Νοσοκομείου Ιεράπετρας και να επικαλείται δήθεν σωτήριες διαμεσολαβήσεις Υπουργών, Βουλευτών, 7 ΥΠΕ, κτλ, θα υπογράφει τις αναρτήσεις της επώνυμα και όχι σφετεριζόμενη τη σφραγίδα και την υπογραφή τον Δ.Σ. τον Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Η παραίτηση της από πρόεδρος του Συλλόγου κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη, καθώς οι ενέργειες και η συμπεριφορά της, ουδόλως συνάδουν με το ρόλο και τις αρμοδιότητες Συλλογικού Οργάνου.

Τέλος, καλούμε κάθε αρμόδιο όργανο και φορέα να στηρίξει τις προσπάθειες αναδόμησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και να κωφεύσει στα μικροπρεπή και μικροπολιτικά δημοσιεύματα τέτοιου τύπου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.