Αντιδράσεις για την απαγόρευση της λειτουργίας της λαϊκής στον Άγιο Νικόλαο την παραμονή των Χριστουγέννων


0
(0)

Τεράστια είναι τα παράπονα των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών σε όλο το Λασίθι από μια απόφαση που πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου και απαγορεύει τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της πόλης την επόμενη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, μεταθέτοντάς την για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως η απόφαση αυτή που πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ήρθε ώστε να υπάρξει μια εξισορρόπηση ανάμεσα στην λαϊκή αγορά και τον Εμπορικό Κόσμο της πόλης.

Μια εξήγηση που σίγουρα δεν ικανοποιεί τους παραγωγούς με τον πρόεδρο των πωλητών λαϊκών αγορών Λασιθίου, να τονίζει στο Ράδιο Λασίθι πως πρόκειται για μια μεθοδευμένη απόφαση εις βάρος της λαϊκής αγοράς με την εμπλοκή του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Το σχετικό αίτημα προς τον Δήμο Αγίου Νικολάου είχε γίνει από το Νοέμβριο όπως λέει, και η σχετική απόφαση άργησε να βγει ώστε να μην υπάρχει περιθώριο αντίδρασης. Μια απόφαση που όπως λέει είναι πρωτοφανής αφού κάτι παρόμοιο που δεν επιτρέπει σε παραγωγούς να δουλέψουν μέσα στην εορταστική περίοδο, δεν έχει συμβεί σε κανένα Δήμο της Ελλάδας.

Πλέον ο Σύλλογος αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει τη στάση του, ενώ υπάρχουν απόψεις εντός του Συλλόγου που κάνουν λόγο για πιο δυναμικές αντιδράσεις ακόμα και πηγαίνοντας κανονικά στον προβλεπόμενο χώρο για να δουλέψουν την επόμενη Δευτέρα παρά την αντίθεση απόφαση.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr