Ανταλλαγή εμπειριών ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων στην συνάντηση των αδελφοποιημένων δήμων


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Σεπτεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Η ανταλλαγή εμπειριών καθώς και η ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων που ως στόχο έχουν την αμοιβαία βελτίωση σε τομείς που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των Δήμων σε Ελλάδα και Ρουμανία, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με εκπροσώπους του Δήμου της Ρουμανικής πόλης : Ramnicu Valcea, με την οποία έχει υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας και αδελφοποίησης.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, μετά το πέρας της συνάντησης, ανέφερε : ” Με χαρά , δέχτηκα σήμερα την αντιπροσωπεία του αδελφού δήμου της Ρουμανίας. Στην συνάντηση αυτή, μας δόθηκε η ευκαιρία, ν΄ανταλλάξουμε εμπειρίες αναφορικά με το διοικητικό σύστημα των δύο πόλεων, δεδομένου ότι ένα από τα βασικά σημεία της αδελφοποίσης, είναι η σύγκλιση κοινωνιών και υπηρεσιών.
Είναι γεγονός, ότι η αδελφοποίηση αυτή, δίνει την δυνατότητα και στις δύο πόλεις, ν΄ανταλλάξουν τεχνογνωσία σε τομείς που σχετίζονται με τον τουρισμό, αλλά και τον εμπορικό τομέα”.
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, στην αντιπροσωπεία που θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Ρουμανική πόλη, το επόμενο διάστημα, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λασιθίου.
Να σημειώσουμε, ότι η στην παραπάνω συνάντηση, συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Ρουμανικής πόλης Ramnicu Valcea, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Θ. Χαριτάκης,Χ. Αλεξάκης, Κ. Κατελιανάκης, Γ.Βάρδας, καθώς και οι επιτετραμένοι σύμβουλοι του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Ε.Φανουράκη, Γ. Μαρίνος.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.