Αντίθεση του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας στη συγχώνευση τμημάτων


0
(0)

Χθες,  την  11η  Οκτωβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα, συνήλθε η Γενική Συνέλευση Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας προκειμένου να συζητήσει το θέμα της συγχώνευσης τμημάτων.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας και ζητάμε την ανάκληση  της απόφασης  του Υπουργείου Παιδείας που προβλέπει  τη συγχώνευση  τμημάτων της Β’ Λυκείου του σχολείου μας.

Η δημιουργία τμημάτων με μεγάλο αριθμό μαθητών (27-28 μαθητές ανά τμήμα)  επιφέρει τη δραστική υποβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης, αναστατώνει και διαταράσσει το κλίμα ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της σχολικής κοινότητας και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των μαθητών και των οικογενειών τους καθώς έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τις οδηγίες της πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θα στηρίξουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στην προσπάθεια για τη μη εφαρμογή της απόφασης και καλούμε την  Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ιεράπετρας, την ΕΛΜΕ Λασιθίου και κάθε ευαισθητοποιημένο συλλογικό φορέα να συνταχθεί μαζί μας και να υποστηρίξει το αίτημά μας για διατήρηση των τμημάτων ως έχουν σήμερα.

Τέλος καλούμε τα μέλη μας σε νέα τακτική  γενική συνέλευση τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 προκειμένου :

  • -Nα καθορίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες μας αναφορικά με τα παραπάνω
  • -Να πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου μας
  • -Να πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *