Αντίδραση της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας για ημερολόγια που πωλούνται χωρίς να έχει δοθεί άδεια


0
(0)

Πολλά παράπονα κάνει η ομάδα των Εθελοντών Διασωστών Κρήτης για κάποια ημερολογία που πωλούνται από άλλο διασωστικό σύλλογο στα οποία αναγράφονται στοιχεία της οργάνωσης της Ιεράπετρας, όπως και άλλων ομάδων.

Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν έχει ζητηθεί καμία άδεια να χρησιμοποιείται το όνομα της ΕΔΙΚ στα συγκεκριμένα ημερολόγια, καλώντας τον κόσμο να μην τα αγοράσει, ενώ έχει κινήσει και νομικές διαδικασίες εναντίον του συλλόγου «Ελληνικό Σώμα Έρευνας και Διάσωσης».

Αναλυτικότερα:

«Στο παρόν ημερολόγιο αναγράφονται στοιχεία από εθελοντικές ομάδες διάσωσης της Ελλάδας και συνιστάται μεγάλη προσοχή από τις ίδιες, καθώς και από όλους τους πολίτες, ώστε να μην προβούν σε αγορά.
Ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η ομάδα μας δεν έχει εκδώσει κανένα ημερολόγιο, ή φυλλάδιο, ούτε έχει δώσει την συγκατάθεσή της στο να υπάρχουν στοιχεία της ομάδας και του Προέδρου, σε κανένα έντυπο προς αγορά!! Οποιαδήποτε δράση μας ξεκινάει, αναγράφεται πάντα και στους προσωπικούς μας λογαριασμούς των social media.

Λυπούμαστε πολύ, που υπάρχουν τέτοιες ομάδες και χρησιμοποιούν ψευδή στοιχεία για να κοροϊδέψουν τον κόσμο.. Ζητάμε συγγνώμη σε όσους έδωσαν χρήματα γιαυτό το προϊόν, όπως ζητάμε και την προσοχή σας από εδώ και στο εξής σε ό,τι σας αναφερθεί για αγορά εθελοντικού περιεχομένου.
Υ.Γ Η ομάδα μας έχει προβεί σε νομικές διαδικασίες!»

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.