ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ


0
(0)

Απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα Δημοτικής Παράταξης που επιμένει να αναλώνεται σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και όχι στην παραγωγή έργου και την πρόοδο του τόπου αναφέρουμε τα εξής:

Αρχικά ως Δημοτική Αρχή δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε διενέξεις που διχάζουν και πολώνουν την τοπική κοινωνία παραπέμποντας σε πολιτικές του παρελθόντος, καθώς έχουμε να διαχειριστούμε πολύτιμο χρόνο και επιθυμούμε να τον αξιοποιούμε για ουσιαστικές δράσεις, ενέργειες και έργα προς όφελος των δημοτών.

Επιπροσθέτως, είναι περίεργο να αναφέρεται ότι εμείς «κουνάμε δάχτυλα» καθώς εσείς οι ίδιοι σαν δημόσιοι δικαστές κρίνατε αυθαίρετα ενέργειες και τις χαρακτηρίσατε ήδη παράνομες στο δημόσιο λόγο σας.

Μιλάτε εσείς για ξεκάθαρες απαντήσεις στους Γεραπετρίτες όταν εσείς οι ίδιοι πολλάκις δημοσιεύετε και τοποθετείστε για πράγματα για τα οποία δεν έχετε φροντίσει πρωτίστως να λάβετε σωστή ενημέρωση μόνο και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων.

Αναφερόμενοι στις κατηγορίες που εξαπολύθηκαν προς τη δημοτική αρχή πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο κάθε Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή δε δρα αυτοβούλως καθώς υποχρεούται να ακολουθεί τις αποφάσεις των υπηρεσιών και να εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες σε οποιαδήποτε ενέργεια επιθυμεί να προβεί.

Δεν υπάρχει καμία παραχώρηση από την πλευρά του Δήμου του Δημοτικού Σχολείου των Καλογέρων σε ιδιωτική δραστηριότητα. Πάντα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της κάθε κοινότητας εξυπηρετούμε τις ανάγκες των κατοίκων. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε εφόσον υπάρχουν έκτακτες ανάγκες πόσο μάλλον σε κοινότητες όπως αυτή των Καλογέρων με πληθυσμό μεγάλης ηλικίας.

Αναφορικά με το μεγάλο έργο της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας που εντέχνως προσπαθείτε να υποβαθμίσετε και να στρέψετε τα βλέμματα από το μέγεθος του έργου και την τεράστια αναβάθμιση που θα φέρει στο κέντρο της πόλης σας ενημερώνουμε για ακόμα μία φορά ότι υλοποιούμε ότι αποφασίζει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Το έργο διαθέτει επιβλέπων μηχανικό και υπεύθυνη πρασίνου που παρακολουθούν καθημερινά την εξέλιξή του ώστε να εκτυλίσσεται ομαλά. Τα δένδρα στα οποία αναφέρεστε κρίθηκαν ακατάλληλα για να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία έπειτα και από απαίτηση δεκάδων δημοτών καθώς δημιουργούσαν επί χρόνια πολλαπλά προβλήματα. Εφόσον μία τέτοια απόφαση προβλεπόταν και από τη μελέτη απομακρύνθηκαν προκειμένου να αντικατασταθούν από νέα δένδρα πολλά περισσότερα από πριν.

Όσον αφορά το θέμα συγκεκριμένης ταφής στο κοιμητήριο Καλαμαύκας δε θεωρούμε θεμιτό να θέτουμε σε δημόσιο διάλογο τόσο λεπτά και ευαίσθητα θέματα προσωπικών δεδομένων. Αναφέρουμε μόνο ότι ικανοποιήθηκε το αίτημα ενός δημότη που είχε για χρόνια προσδοκία ταφής στο συγκεκριμένο τάφο συνυπολογίζοντας τη μεγάλη συναισθηματική σύνδεση μαζί του λόγω των υπολοίπων θανόντων που ήδη φιλοξενούσε.

Καλώς λοιπόν πράττετε και απευθύνεστε στον εισαγγελέα. Οποιαδήποτε νομική διαδικασία και αν ακολουθηθεί είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε και θα λάβει επιτέλους  ένα τέλος όλη αυτή η παραπληροφόρηση που διασπείρετε.

Η τακτική που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, με πολιτικές συγκρούσεις και διάδοση παραφιλολογίας, με μόνο στόχο το προσωπικό πολιτικό όφελος, είναι μικροπολιτικές τις οποίες όχι μόνο δεν υιοθετούμε αλλά τις κρατάμε εδώ και χρόνια μακριά μας επιδιώκοντας καθαρό πολιτικό σκηνικό.

Επομένως, σας ενημερώνουμε ότι με τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια δεν θα καταφέρετε ούτε να αποδυναμώσετε το έργο μας αλλά ούτε και να μας αποπροσανατολίσετε από τους στόχους μας που είναι τα έργα και η πρόοδος του τόπου.

Είναι ξεκάθαρο ότι δε θα εμπλακούμε σε οποιαδήποτε πολιτική διένεξη επιθυμείτε να αναπτύξετε καθώς διαφέρει ο στόχος μας.

Εσείς επιλέγετε την πόλωση ενώ εμείς επιθυμούμε το χρόνο μας να τον διαθέτουμε σε ουσιαστική δουλειά και έργα για τους δημότες.

Ασκείστε λοιπόν οποιοδήποτε δικαίωμα σας δίνει ο νόμος, αναλωθείτε στο να κυνηγάτε συνωμοσιολογίες κι εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το κοινό καλό.

 

Ιεράπετρα νέα πορεία

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.