Ανοιχτό το ενδεχόμενο για διεκδίκηση της Δημαρχίας της Ιεράπετρας αφήνει ο Γ. Γουλιδάκης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 30 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Με τη θητεία του Γιάννη Γουλιδάκη ως αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου να λήγει αύριο, τελευταία μέρα του Μαΐού, όλα τα σενάρια για το πολιτικό του μέλλον είναι ανοιχτά, όπως ανέφερε ο ίδιος σήμερα στο Ράδιο Λασίθι.

Δεν είναι κρυφό πως ο κ. Γουλιδάκης επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στις ερχόμενες εκλογές, όμως η υποψηφιότητα αυτή δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη αφού όπως λέει το τοπικό ψηφοδέλτιο θα πρέπει να απαρτίζεται από δύο άνδρες και δύο γυναίκες και έτσι με δεδομένο πως είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι, οι αποφάσεις θα ληφθούν από την κεντρική ηγεσία.

Πέρα όμως τις εκλογές ο ίδιος τόνισε πως στο πλάνο του βρίσκονται και οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τον Οκτώβρη του 2023, χωρίς να διαψεύδει αυτό που εδώ και καιρό συζητείται, δηλαδή την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Ιεράπετρας.

΄Όπως ανέφερε ο κ. Γουλιδάκης η διάθεσή του για προσφορά στα κοινά από οποιαδήποτε θέση είναι δεδομένη και το ίδιο είναι και το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και εφόσον υπάρχει η στήριξη του κόσμου ο ίδιος θα συνεχίζει τις προσπάθειές του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ανέφερε πως η ανανέωση της θητείας είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Περιφερειάρχη, όμως ο ίδιος σε κάθε περίπτωση έχει την πρόθεση να παραιτηθεί τη στιγμή που θα προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές ώστε να διαχειριστεί μια πιθανή υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ χωρίς να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση.
Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

12

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.