«Ανοίγουν» οι αιτήσεις για τη φιλοξενία των σεισμόπληκτων σε οικίσκους

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Ξεκινά σήμερα η πρώτη φάση υποβολής αιτήσεων από τους σεισμόπληκτους που επιθυμούν να στεγαστούν στους προκατασκευασμένους οικίσκους, η οποία θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 14.30.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι οικίσκοι έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Αρκαλοχώρι, τη Βόνη και το Θραψανό, ωστόσο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες υποδομής για τα δίκτυα κοινής ωφέλειας ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του εξοπλισμού τους με οικοσκευές.

Προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί ο αιτών/ουσα: 1) να είναι ιδιοκτήτης/τρια σε πληγείσα κατοικία που έχει κριθεί ακατάλληλη από τις αρμόδιες αρχές ή η πληγείσα κατοικία να του έχει παραχωρηθεί νόμιμα, β) να είναι η κύρια κατοικία του/της, γ) να μην έχει εναλλακτική λύση διαμονής.

Αρκαλοχώρι Οικίσκοι

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα τρία δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου (από ώρα 08.00-14.30) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν μαζί με την αίτηση το Δελτίο Ταχείας Αυτοψίας κτιρίου (κίτρινο χρώμα) καθώς και Δελτίο Ταυτότητας Αιτούντος ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.