Ανησυχία και πάνω από 30 μοριακά τεστ τη Δευτέρα στην Ιεράπετρα μετά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού


0
(0)

Σε μια διαδικασία μαζικών μοριακών τεστ έχουν υποβληθεί από το πρωί δεκάδες πολίτες της Ιεράπετρας στο Νοσοκομείο μετά από την επιβεβαίωση αρκετών κρουσμάτων το περασμένο διήμερο στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, μόνο σήμερα Δευτέρα μέχρι τις 11, έχουν ήδη γίνει 30 μοριακά τεστ, τα οποία προέρχονται, είτε για επιβεβαίωση κρουσμάτων που έχουν βρεθεί θετικοί με μοριακά τεστ, είτε από ανθρώπους που έχουν κληθεί να εξεταστούν στα πλαίσια ιχνηλάτησης των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, αλλά και πολιτών που μόνοι τους έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που πάσχουν και δικαιούνται να κάνουν το τεστ. Τα τεστ αναμένεται να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως είναι γνωστό η εξέταση με μοριακό τεστ δεν γίνεται στον οποιονδήποτε δε νιώθει καλά αλλά σε άτομα τα οποία κρίνεται πως υπάρχει λόγος γιατί έχουν συγκεκριμένα συμπτώματα και υποψία επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας νοσηλεύεται ένας 50χρονος άνδρας που μπήκε χθες αργά το βράδυ στην κλινική Covid, ενώ εξιτήριο πήρε χθες ο 18χρονος που νοσηλευόταν από την Παρασκευή

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.