Ανεξέλεγκτες ληστείες και λεηλασίες Στην περιοχή ψαθί πάνω από το φράγμα μπραμιανων Ιεράπετρας.


1
(2)
Έχουν ανοίξει πάνω 15 σπίτια, εξοχικά και αποθήκες, διαλύουν και αφαιρούν συστήματα συναγερμών, καταγραφικά και κάμερες. Ξηλώνουν σιδεριές και πορτοπαραθυρα. Αδειάζουν ότι υπάρχει στους εσωτερικούς χώρους. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι δρουν με δύο Ι. Χ. και είναι τρία άτομα αλβανικής καταγωγής.

Ο ένας είναι βαρυποινίτης, εκκρεμεί ένταλμα συλλήψεως από την interpol και κρύβεται στην περιοχή ψαθί διότι υπάρχουν σπηλιές και κάποιες οικίες που οι ιδιοκτήτες τους έρχονται σπάνια. 

Ζητούμε άμεση και οργανωμένη επιχείρηση από τα αρμόδια όργανα,  ώστε να συλληφθούν, διότι κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα.

 

Μάλιστα είναι γνωστό ότι ο βαρυποινίτης οπλοφορεί.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Πλήθος ψήφων 2

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *