ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: ΈΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Οκτωβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Κινήματος Αλλαγής για την προστασία των κλειστών δομών και ειδικότερα των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, γηροκομείων και μονάδων φιλοξενίας ΑΜΕΑ, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Εργασίας και ο ΕΟΔΥ άφησαν την κατάσταση ανεξέλεγκτη.

Δεν προχώρησαν σε εκτεταμένα μέτρα και πολλά διαγνωστικά τεστ .

Δεν ενεργοποίησαν τις διευθύνσεις δημόσιας υγείας των Περιφερειών ως εποπτευουσών αρχών των κλειστών δομών κοινωνικής φροντίδας, ώστε να οργανωθεί και να συντονιστεί ο τακτικός έλεγχος τους.

Συνεχίζουν στη λογική της προχειρότητας. Με τους ηλικιωμένους μας και τις ευπαθείς ομάδες έρμαιο του κορωνοϊού.

Πρωτοστατούν στα λόγια και στις εξαγγελίες, αλλά είναι ανύπαρκτοι, απόντες στις πράξεις.
Καλούμε την κυβέρνηση για μία ακόμα φορά να θωρακίσει υγειονομικά τις δομές κοινωνικής φροντίδας.

Να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.

Τώρα πριν να είναι αργά.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Πορεύεται με λαϊκισμό και προπαγάνδα παντού. Δεν θα γλίτωνε η διαχείριση του προσφυγικού.

Η δημοσιοποίηση των διαφωνιών του κ. Σταϊκούρα στις αποφάσεις του κ. Μηταράκη είναι πρωτοφανές γεγονός που καταδεικνύει το ενδοκυβερνητικό μπάχαλο.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει ούτε τους υπουργούς της. Πώς θα πείσει τοπικούς βουλευτές και αυτοδιοικητικούς;

Η αδιαφάνεια στο σχεδιασμό και η λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» συγκρούονται με το «κατόπιν ενεργειών μου» υψηλόβαθμων και χαμηλόβαθμων παραγόντων του κυβερνητικού κόμματος.

Ο κόσμος βρίσκεται στο 2020 και το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας στο 1960.

ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

Ενόψει της δικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή, το Κίνημα Αλλαγής ξεκινά διαδικτυακή καμπάνια, οργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση και θα είναι παρόν εντός και εκτός του Εφετείου Αθηνών στις 7 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 1η Οκτωβρίου ξεκινά διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο “Μόνο μαζί τελειώνουμε τους νεοναζί”, ενώ στις 6 Οκτωβρίου, παραμονή της απόφασης, στις 18.30 θα προβληθεί ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση, στην οποία θα μιλήσει η Πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά, η Βασιλική Γεωργιάδου (καθηγήτρια στο Πάντειο), ο Γιάννης Ιωαννίδης (πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης (επικεφαλής συνηγορίας του Solidarity Now), o δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος των “Νέων”, Τζίνα Μοσχολιού.

Η εκδήλωση θα προβληθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κινήματος Αλλαγής, της Προέδρου, του ΠΑΣΟΚ και ενημερωτικών ιστοσελίδων.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΛΑΟ

Είμαστε εδώ δίπλα σας για να καταδικάσουμε απερίφραστα την επίθεση που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) την 27η Σεπτέμβρη 2020. Είμαστε εδώ δίπλα σας για να επιβεβαιώσουμε τους ιστορικούς δεσμούς σχέσης ανάμεσα στον Ελληνικό και Αρμένικο λαό, που σφραγίστηκαν από την κοινή ιστορική μας μοίρα. Αρμένιοι που σφαγιάστηκαν από τους Οθωμανούς και Νεότουρκους όπως και οι Έλληνες του Πόντου, που υπέστησαν τα ίδια.

Γι’ αυτό και οι επίγονοί τους διεκδικούμε το μέγιστο δικαίωμα στην ιστορική μνήμη.

Είναι αυτονόητο, πως η απερίφραστη υποστήριξή της Τουρκίας στο Αζερμπαϊτζάν επιβεβαιώνει το ρόλο της, ως ταραχοποιού της ευρύτερης περιοχής.

Η Τουρκία, με τη μακρά ιστορία παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντίον των Κούρδων, με συμμετοχή της σε σειρά στρατιωτικών εισβολών, στη Συρία, στη Λιβύη, και φυσικά με όσα ζούμε στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, με το προβληματικό ιστορικό προκλήσεων και πολεμικών απειλών -τώρα και στο παρελθόν- εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου συνεχίζει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες.

Όταν η ιστορική μνήμη είναι ασθενική, τότε ο βιασμός της ιστορίας, των εθνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκει πρόσφορο έδαφος και επαναλαμβάνεται.

Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στον αρμενικό λαό σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, και θα σταθούμε δίπλα του μέχρι να επικρατήσει η δικαιοσύνη. Είναι άμεση προτεραιότητα, η πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς για διεξαγωγή συζήτησης στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ και η εξέταση κάθε δυνατού τρόπου για την αποκλιμάκωση της κρίσης. Στόχος παραμένει η επείγουσα επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ για την ειρηνική επίλυση της διαφοράς.

Η ειρηνική επίλυση των διαφορών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα και αυτό πρέπει να το ακούσει πρωτίστως το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία.

 

Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ

Τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά και ασφαλή.

Αυτό δεν επιτυγχάνεται με απειλές και τιμωρίες.

Με αυτές τις δηλώσεις η Κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η επίδειξη πυγμής απέναντι στην νέα γενιά, μόνο αδυναμία προδίδει. Επιτέλους να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονιών τους. Όπως έχουμε προτείνει.

Και να μιλήσει στους νέους με πειθώ. Ώστε να συνεχιστεί σωστά η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ουσία λοιπόν και όχι απουσία στα σχολεία.

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ «ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ» ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84 και στη δημοσιογράφο Ιωάννα Παπαβασιλείου

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ

Οι μαθητές της χώρας τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα, διαμαρτύρονταν και διαμαρτύρονται για μια σειρά αιτημάτων που είναι φλέγοντα και εξακολουθούν να αποτελούν διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Αντί στην κυβέρνηση, να στήνουν ένα τσακωμό για τις καταλήψεις, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, γιατί το καλοκαίρι αντί να δουλέψουν, πήγαν διακοπές.

Το ζήτημα είναι αν πρέπει με τα παιδιά να αναπτύξουμε ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο για τα θέματα παιδείας που τα ταλανίζουν, και να τους δώσουμε να καταλάβουν πως θα εξελιχθεί φέτος η χρονιά ή αν επιλέγουμε να τους χαρακτηρίσουμε «πιθήκια και φίδια στον κόρφο μας». Αυτές οι απόψεις είναι ακροδεξιός κατήφορος. Έπρεπε οι τάξεις να έχουν 15 μαθητές, να έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας μαθητών, δασκάλων και καθηγητών.

Η κα. Κεραμέως είναι η υπουργός παιδείας και δεν κάνει διάλογο, αντιθέτως η κυβέρνηση ρίχνει χημικά και στέλνει τελεσίγραφα.

Άκουσα κάποιους βουλευτές της ΝΔ, να λένε οτι πρέπει να πληρώσουν οι γονείς των καταληψιών τις ζημίες και αναρωτιέμαι εάν τα 6εκατ που έδωσαν για τις μάσκες-αλεξίπτωτα, θα τα πληρώσουν οι βουλευτές της ΝΔ;

Είναι καλή η συζήτηση αλλά να σταματήσει η ΝΔ να εμπαίζει τους πολίτες και ταυτόχρονα θα πρέπει ο κ. Μητσοτάκης να πάρει θέση για την ακροδεξιά ατζέντα την οποία υιοθετούν μια σειρά βουλευτών του.

ΕΛΛΗΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πρέπει σήμερα και αύριο να υπάρξουν αποφάσεις για κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, η οποία παραβιάζει εδώ και καιρό το διεθνές δίκαιο. Αυτή είναι η θέση μας, το διατύπωσε χθες και η Φώφη Γεννηματά στην ψηφιακή συνέντευξη Τύπου.

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει η Τουρκία για να της επιβάλλει κάποιος κυρώσεις; Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα δυο κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος και ταυτόχρονα συνεχίζει να είναι προκλητική στην παρέμβαση που κάνει στην υπόθεση της Αρμενίας με το Αζερμπαϊτζάν. Οφείλει η κυβέρνηση, λοιπόν, να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και την δυναμική της ΕΕ το γεγονός ότι η Τουρκία κάνει ότι θέλει απτόητη και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν της επιβάλει κυρώσεις.

Σημασία έχει βέβαια να δούμε και τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Κατά πόσο ο κ. Μητσοτάκης έκανε λάθος ή έχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού, όταν φαίνεται να εγκαταλείπει το ενιαίο δόγμα με την Κύπρο και να καθίσταται ο πρώτος Πρωθυπουργός από το 1974 που δεν αναφέρθηκε στο Κυπριακό και την τουρκική επιθετικότητα στη σύνοδο του ΟΗΕ.

Ρυθμός Επικαιρότητας | 01.10.2020

Σχολεία-καταλήψεις: Ανοιχτά και ασφαλή σχολεία, αλλά όχι με απειλές και τιμωρίες

Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά και ασφαλή. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να επιτευχθεί με απειλές και τιμωρίες. Η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά με τέτοιες δηλώσεις και η επίδειξη πυγμής απέναντι στη νέα γενιά μόνο αδυναμία προδίδει. Πρέπει επιτέλους να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους. Το Κίνημα Αλλαγής έχει διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις. Αυτές πρέπει να υιοθετήσει η κυβέρνηση και να μιλήσει στους νέους με πειθώ, ούτως ώστε να συνεχιστεί σωστά η εκπαιδευτική διαδικασία. Αναμένουμε ουσία και όχι… απουσία στα σχολεία. Περισσότερα εδώ.

Κορονοϊός: Η προχειρότητα της Κυβέρνησης βλάπτει σοβαρά την υγεία

Το νέο περιστατικό με το γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα και τα 40 κρούσματα σε ηλικιωμένους αποδεικνύουν ότι, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Κινήματος Αλλαγής για την προστασία των κλειστών δομών κι ειδικότερα των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, γηροκομείων και μονάδων φιλοξενίας ΑμΕΑ, τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας και ο ΕΟΔΥ άφησαν την κατάσταση ανεξέλεγκτη. Δεν προχώρησαν σε εκτεταμένα μέτρα και πολλά διαγνωστικά τεστ. Δεν ενεργοποίησαν τις διευθύνσεις δημόσιας υγείας των περιφερειών – ως εποπτευουσών αρχών των κλειστών δομών κοινωνικής φροντίδας – ούτως ώστε να οργανωθεί και να συντονιστεί ο τακτικός έλεγχός τους. Δυστυχώς, συνεχίζουν στη λογική της προχειρότητας κι αφήνουν τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες έρμαιο του κορονοϊού. Πρωτοστατούν στα λόγια και τις εξαγγελίες, αλλά είναι ανύπαρκτοι, απόντες στις πράξεις. Περισσότερα εδώ.

Προσφυγικό: Επιτελικό κράτος, βγαλμένο από την …δεκαετία του ‘60.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση όχι μόνο συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν δείχνει να έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και πορεύεται με λαϊκισμό και προπαγάνδα παντού. Η δημοσιοποίηση των διαφωνιών του κ. Σταϊκούρα με τις αποφάσεις του κ. Μηταράκη είναι ένα πρωτοφανές γεγονός που καταδεικνύει το ενδοκυβερνητικό μπάχαλο. Η κυβέρνηση δεν μπορεί πια να πείσει ούτε τους υπουργούς της! Πώς θα πείσει τοπικούς βουλευτές και αυτοδιοικητικούς; Η αδιαφάνεια στο σχεδιασμό και η λογική του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” συγκρούονται με το “κατόπιν ενεργειών μου” υψηλόβαθμων και χαμηλόβαθμων παραγόντων του κυβερνητικού κόμματος. Ο κόσμος βρίσκεται στο 2020 και το επιτελικό κράτος της ΝΔ στο 1960. Περισσότερα εδώ.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μόνο μαζί τελειώνουμε τους νεοναζί

Η παράταξή μας πρωτοστάτησε στον αγώνα ενάντια στους νεοναζί, όταν κάποιοι έχτιζαν υπόγειες γέφυρες ή συνυπήρχαν μαζί στις πλατείες της αγανάκτισης. Το ΠΑΣΟΚ κυνηγήθηκε από τους νεοναζί: βουλευτές, στελέχη μας, ο τότε δήμαρχος Αθηναίων και νυν βουλευτής μας Γιώργος Καμίνης είναι ανάμεσα στους 100άδες πολίτες και θύματα του νεοφασιστικού μορφώματος που είχε σκοπό την ανατροπή της δημοκρατίας. Η δημοκρατική παράταξη ήταν αυτή που εισηγήθηκε και πέτυχε την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, οργάνωσε ομιλίες, δράσεις, ευαισθητοποίησε τους πολίτες απέναντι στη μισαλλόδοξη και εξτρεμιστική βια των χρυσαυγιτών.

Σήμερα πράττουμε το ίδιο. Εν όψει της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή που θα ανακοινωθεί στις 7 Οκτωβρίου, το Κίνημα Αλλαγής ξεκινάει διαδικτυακή καμπάνια, διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση και θα δώσει το “παρών” εντός κι εκτός του Εφετείου Αθηνών. Από σήμερα λοιπόν ξεκινά η διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο “Μόνο μαζί τελειώνουμε με τους νεοναζί”, ενώ στις 6 Οκτωβρίου, παραμονή της απόφασης, θα προβληθεί ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση, στην οποία θα μιλήσει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, Βασιλική Γεωργιάδου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Γιάννης Ιωαννίδης, ο επικεφαλής συνηγορίας του Solidarity Now, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος των “Νέων”, Τζίνα Μοσχολιού. Η εκδήλωση θα προβληθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κινήματος Αλλαγής, της Προέδρου, του ΠΑΣΟΚ και ενημερωτικών ιστοσελίδων. Ο αγώνας δεν σταματά στις 7 Οκτωβρίου, αλλά συνεχίζεται αμείωτος για μια δημοκρατία ισχυρή και μια κοινωνία ανοιχτή.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής και παράδοση διαφανών προσωπίδων στην Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδας

 

Σήμερα, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής το Γραμματέα, Μανώλη Χριστοδουλάκη, και με τη συμμετοχή της Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού & Κοινωνικών Κινημάτων, Μαρίας Δημητρακοπούλου-Σιούνα, και τοπικών στελεχών, επισκέφθηκε το χώρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, και παρέδωσε 700 διαφανείς προσωπίδες προστασίας από τον Covid-19, για την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδας, ιδιαίτερα χρήσιμες στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με χειλεοανάγνωση, τόσο μεταξύ τους όσο και με μη κωφούς.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ κ. Γ. Βαρδακαστάνη, τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΑμεΑ κ. Γ. Λημβαίο, τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Κωφών κ. Κ. Σίμψη και το μέλος της ΕΣΑμεΑ και της Ομοσπονδίας Κωφών κ. Κ. Γαργάλη, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κωφά και βαρήκοα άτομα στη χώρα μας.

Τα κυρίαρχα ζητήματα που τέθηκαν, αφορούσαν θέματα προσβασιμότητας στην ενημέρωση, στη δια βίου μάθηση και σε προγράμματα επιμόρφωσης, στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε Δήμους και δημόσιες υπηρεσίες, την επικοινωνία με την Άμεση Δράση, την Ελληνική Αστυνομία, την καθολική προσβασιμότητα στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, τα θέματα που αφορούν τη διάρκεια του επιδόματος κωφών και τη χρηματοδότηση των υπηρεσιών διερμηνείας.

 

Από τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, τέθηκε ως αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα, η ελληνική πολιτεία να διαμορφώσει συνθήκες ισότιμης πρόσβασης για τα κωφά και βαρήκοα άτομα σε όλες τις πτυχές της ζωής και της καθημερινότητας τους, επιτελώντας το κοινωνικό της καθήκον, με υπευθυνότητα, ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο.

 

Αποδεικνύουμε καθημερινά τι σημαίνει να κάνεις την αλληλεγγύη πράξη!

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.