Ανδρεαδάκης: Η φασαρία για αποχώρηση γιατρού δημιουργεί πρόβλημα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας


0
(0)

Λίγο πριν την παρέμβαση της επιτροπής υγείας του Δήμου Ιεράπετρας προς τις υπηρεσίες υγείας του Υπουργείου και της ΔΥΠΕ μετά την αίτηση απόσπασης πνευμονολόγου για άλλο νοσοκομείο εκτός Νομού, ο κ. Ανδρεαδάκης παίρνει θέση στο θέμα δηλώνοντας πως έχει άγνοια για το συγκεκριμένο αίτημα διότι προφανώς έχει γίνει εσωτερικά.

Ως προς την κίνηση, δηλώνει ότι ο κάθε γιατρός έχει αναφέρετο δικαίωμα να μετακινηθεί σε άλλο νοσοκομείο. Όμως, ως προς τις διαμαρτυρίες που έχουν προκύψει για άμεση κάλυψη της θέσης αναφέρει πως αυτοί που τα λένε αυτά είναι εκτός τόπου και χρόνου και πως αυτές οι κινήσεις θα βγουν σε κακό, καθώς δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας και η κατάσταση συνεχώς θα σχοινοβατεί.

Όσο για νέα προκήρυξη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και άλλος πνευμονολόγος στη λίστα για να έρθει στο νοσοκομείο.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *