Αναστολή λειτουργίας των Σχολών Βυζαντινής Μουσικής, Αγιογραφίας και Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως


0
(0)

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, λόγω των εκτάκτων μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη μετάδοση του κορωνοϊού – covid 19 (Φ.Ε.Κ. 4899/τ.Β΄/6.11.2020), ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας όλων των ποιμαντικών δράσεών της, εκτός των ιερών Ακολουθιών, οι οποίες θα τελούνται κανονικά κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία πιστών, όπως ορίζει ο Νόμος.

Ως εκ τούτου, μέχρι νεωτέρας, τουλάχιστον μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2020, αναστέλλονται η διδασκαλία των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης», του Τμήματος Μουσικών Οργάνων και της Σχολής Αγιογραφίας & Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεως σε Ιεράπετρα και Σητεία και η λειτουργία των Κατηχητικών Σχολείων και των Νεανικών Συνάξεων, καθώς και τα εσπερινά κηρύγματα των Ενοριών.

Καλούμε το ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας όλοι να εντείνουμε τις προσευχές μας στον Τριαδικό Θεό, ώστε με την ενίσχυση και την πανσθενουργό χάρη Του να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και να ξεπερασθεί η μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.