Ανακύκλωση παντού Ανακύκλωση πάντα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2023 by manos (ceo)-admin

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Δήμος Αγίου Νικολάου – μέσω του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιώργου Βάρδα – στην εκδήλωση του Νηπιαγωγείου Κριτσάς που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Δεξιοτήτων με θέμα : “Ανακύκλωση παντού – Ανακύκλωση πάντα”.

Αφορμή για τον σχεδιασμό του προγράμματος, αποτέλεσε η διαμόρφωση στάσεων και δεξιοτήτων στα παιδιά μικρής ηλικίας σχετικά με σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα.

Είναι άλλωστε κοινά αποδεκτό, ότι η παρουσίαση φιλοπεριβαλλοντικών στάσεων καθώς και η οργάνωση δράσεων αποτελεί γεγονός σημαντικό,  ώστε τα παιδιά μικρής ηλικίας,να λειτουργούν μεγαλώνοντας παρεμβατικά στη διαμόρφωση φιλικών προς το περιβάλλον στάσεων και συμπεριφορών.

Η Διευθύντρια κ. Μαρίνα Σκουλικάρη και οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Κριτσάς, προσέφεραν στον κ. Βάρδα, μια αφίσα και ένα μετάλλιο, που οι ίδιοι φιλοτέχνησαν για την προσπάθεια που έχει αναλάβει ο τομέας της καθαριότητας του Δήμου, στο ευαίσθητο κομμάτι της Ανακύκλωσης.

Μάλιστα ο ίδιος συνεχάρη εκπαιδευτικούς και παιδιά για την ανάληψη της συγκεκριμένης δράσης, που προσφέρει όπως δήλωσε την δυνατότητα, να προετοιμάσει επαρκέστερα παιδιά και κατά συνέπεια πολίτες που στο εξής, θ΄ αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες αλλαγής προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Να σημειώσουμε ότι ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Δήμο και την εταιρεία Ανακύκλωσης (ΕΕΑ) στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου από τις 6 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2023.

 

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.