ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


0
(0)

Καταδικάζουμε την ανεύθυνη στάση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ.Τσιάρα, ο οποίος το βράδυ της 15/10 με μια πρόχειρη και ασαφή ανακοίνωση, ανέστειλε λόγω της κακοκαιρίας τη λειτουργία όλων των Δικαστηρίων της Αττικής, εκτός “από τις υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα”, για τις οποίες προφανώς δεν υπήρχε αδυναμία ή δυσχέρεια μετακίνησης δικηγόρων και πολιτών εξαιτίας της κακοκαιρίας!

Η παντελώς άστοχη, αόριστη, ασαφής και δυσνόητη αυτή διατύπωση της ανακοίνωσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οδήγησε την επομένη ημέρα το πρωί, ιδίως στο Πρωτοδικείο Αθηνών, σε μια πρωτοφανή αναστάτωση και ταλαιπωρία εκατοντάδες δικηγόρους και πολίτες, αφού ουδείς γνώριζε ποιες υποθέσεις θα εκδικάζονταν και ποιες όχι, γεγονός που αναμφίβολα τραυμάτισε την εικόνα της απονομής της Δικαιοσύνης και προκάλεσε τεράστια άνευ λόγου ταλαιπωρία σε πολίτες, δικαστές και δικηγόρους..

Οι συνεχείς αστοχίες, οι προφανείς ανεπάρκειες και η διαρκής αδυναμία αντιμετώπισης οποιουδήποτε προβλήματος εκ μέρους της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης αποτελούν τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Η μόνη υπηρεσία που μπορεί πλέον να προσφέρει ο κ. Υπουργός στο θεσμό της Δικαιοσύνης είναι η αποχώρησή του…

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *