ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ – Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των καλλιτεχνών

Τελευταία ενημέρωση 14 Δεκεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Το KKE από την πρώτη στιγμή της πανδημίας παρακολουθεί και στηρίζει τον αγώνα όλων των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον πολιτισμό, που είναι  ανάμεσα στους κλάδους με τις μεγαλύτερες απώλειες και συνέπειες.

Βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους με προτάσεις, επερωτήσεις, παρεμβάσεις μέσα  από το βήμα της Βουλής. Οι καλλιτέχνες μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων, που οργανώνουν οι φορείς και τα σωματεία τους.

Σήμερα προσμένουμε με ενδιαφέρον τη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης, αλλά και μήνυμα αισιοδοξίας και ανάτασης για όλους τους εργαζόμενους.

Σαν μια ελάχιστη κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης σε αυτόν τον αγώνα των μουσικών, συνεισφέρουμε και εμείς στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου, το ποσό των 500 ευρώ.

ΑΘΗΝΑ 13/12/2020                          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ “CLICK AWAY”

Η κυβέρνηση της ΝΔ εμπαίζει κυριολεκτικά χιλιάδες μικρούς εμπόρους με την εφαρμογή του “click away” στη λειτουργία των καταστημάτων, από την οποία ευνοούνται οι εμπορικές αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα που έχουν ήδη “μπουκώσει” απ’ τις παραγγελίες και τα υπερκέρδη.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη στήριξη των μικρών εμπορικών, που στενάζουν σε κάθε δήμο και γειτονιά της χώρας, εξασφαλίζοντας την άμεση ένταξή τους στο επίδομα ειδικού σκοπού, καθώς και τη γενναία διαγραφή μέρους των χρεών τους σε τράπεζες, εφορία, που έχουν συσσωρευτεί αυτή την περίοδο.

 

 

14/12/2020 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.