ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ σ. ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ


0
(0)

Το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά το σ. Θοδωρή Αυγέρο, που έφυγε χθες πρόωρα από τη ζωή.

Ο σ. Θοδωρής Αυγέρος γεννήθηκε το 1957. Ο πατέρας του πήρε μέρος στην ΕΑΜική Αντίσταση, με πολύχρονες φυλακίσεις και εξορία. Φοιτητής στο Φυσικό της Αθήνας το 1975, οργανωμένος στην ΚΝΕ και λίγο αργότερα στο ΚΚΕ. Υπεύθυνος στη σχολή του σαν μέλος του Τομέα της ΚΝΕ. Από το 1977 περνάει οργανωτικά στο Περιστέρι και αναλαμβάνει γραμματέας της ΚΟΒ Ιερόθεου. Επί σειρά ετών εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, ξεκινώντας από το 1986 με δήμαρχο τον Δ. Φωλόπουλο και στη συνέχεια μέχρι την τετραετία 1996 – 2000. Υπήρξε επίσης υποψήφιος του ΚΚΕ σε βουλευτικές και περιφερειακές εκλογές.

Από το 1991 δίδασκε στο 10ο Λύκειο Περιστερίου, μπροστάρης σε όλους τους αγώνες καθηγητών και μαθητών.

Ο σ. Θοδωρής Αυγέρος στο 13ο Συνέδριο του Κόμματος, ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος από το Περιστέρι υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα του κόμματος.

Για περισσότερα από 10 χρόνια συμμετείχε και δρούσε στο χώρο της Εθνικής Αντίστασης, όπου ήταν εκλεγμένος στη θέση του ΓΓ της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ. Ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τον περιστεριώτικο λαό, ιδιαίτερα με τους αντιστασιακούς, οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν κειμήλια από τη ζωή τους, που βρίσκονται στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι, αλλά και στο Αρχείο του Κόμματος.

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης χάρη και στη μεγάλη προσπάθεια του σ. Θοδωρή έγινε πόλος γνώσης, έμπνευσης για τη νεολαία της περιοχής, ιδιαίτερα για τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ.

Ο σ. Θοδωρής με το βιβλίο – λεύκωμα που έγραψε για την Ιστορία του Κόμματος τη δεκαετία 1940 – ’49, με πολλά αξιόλογα στοιχεία, ειδικά για τη δράση του Κόμματος στο Περιστέρι συνέβαλε στη διάδοσή της στο λαό της περιοχής.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στη σύζυγό του, σ. Κατερίνα, και τις κόρες του Νίκη και Γωγώ.             Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1

Κοινωνικές και οικονομικές είναι οι αιτίες που εκκολάπτουν την πολύμορφη βία σε βάρος των γυναικών, επισήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ 1.

Ανέδειξε τη δυσκολία μιας εργαζόμενης να καταγγείλει την εργοδοτική βία, που φτάνει μέχρι τη σεξουαλική παρενόχληση, ενώ επισήμανε ότι οι προτροπές προς τις γυναίκες «να σπάσουν τη σιωπή τους», τόσο από την κυβέρνηση όσο και από άλλους θεσμούς είναι υποκριτικές γιατί δεν συνοδεύονται με τα απαραίτητα μέτρα στήριξης και προστασίας, ώστε μια γυναίκα να αναμετρηθεί με την πραγματικότητα που βιώνει.

Στη συνέχεια ανέδειξε την ανάγκη να υπάρξουν κοινωνικές υπηρεσίες και δομές στελεχωμένες με εξειδικευμένο προσωπικό και χωρίς εμπλοκή ΜΚΟ. Σημείωσε τέλος ότι με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που πέρασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνηση της ΝΔ απαλείφθηκε ακόμα και η κατώτατη ποινή για τη σεξουαλική παρενόχληση εργαζόμενης από τον εργοδότη.

Για ενημέρωση

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα κάνει τη β’ δόση του εμβολίου, κατά του COVID-19, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΖΩΝΗ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ

Παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τη συζήτηση και τις τοποθετήσεις της κυβέρνησης, των κομμάτων. Οφείλω όμως να πω ότι περίσσεψαν αυτές τις μέρες οι τυμπανοκρουσίες για την απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει την Αιγιαλίτιδα Ζώνη στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο.

Δίνουν και παίρνουν οι μεγάλες κουβέντες, ότι “ζούμε ιστορικές στιγμές”, ότι “η ελληνική επικράτεια μεγαλώνει”, ότι «αυξάνεται ο χώρος εθνικής κυριαρχίας από το 1947”και άλλα πολλά.

Βέβαια, για να λέμε και ολόκληρη την αλήθεια, περισσότερο πανηγυρίζουν κάποιοι μεγάλοι ενεργειακοί όμιλοι, οι οποίοι βάζουν ήδη στο χέρι τα οικόπεδα στην περιοχή του Ιονίου, για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους. Γι΄αυτό, το ΚΚΕ αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα το ζήτημα αυτό. Εδώ δεν χωρούν μεγάλα λόγια και πανηγυρισμοί.

Το ΚΚΕ ξεκάθαρα έχει επισημάνει ότι η χώρα μας, όπως και όλα τα κράτη, έχει δικαίωμα σε Αιγιαλίτιδα Ζώνη έως τα 12 ν.μ. και στον καθορισμό της στη βάση της μέσης απόστασης, της μέσης γραμμής, όπου αυτό χρειάζεται και είναι απαραίτητο. Κι αυτό, κατά την άποψή μας, ισχύει και πρέπει να ισχύει, ανεξάρτητα από το πότε θα ασκηθεί αυτό το δικαίωμα. Όμως η επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την Αιγιαλίτιδα Ζώνη, την οριοθέτηση Υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων, πρέπει να συνδέεται με 3 κρίσιμα, κύρια ζητήματα που πρέπει να πρυτανεύουν για τις όποιες αποφάσεις:

Συνδέεται πρώτον, με την οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίου οφέλους μεταξύ των γειτονικών κρατών και λαών. Συνδέεται δεύτερον, με την εκμετάλλευση του θαλάσσιου πλούτου, με κριτήριο τις εργατικές – λαϊκές ανάγκες. Συνδέεται τρίτον, με την αποδέσμευση της χώρας από ιμπεριαλιστικές συμμαχίες, που έχουν εχθρικούς σχεδιασμούς για τους λαούς, και οπωσδήποτε σε όλα αυτά κουμάντο να κάνει ο λαός στη χώρα του.

Σήμερα όμως, δυστυχώς, υπηρετούνται τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Υπηρετούνται τα παζάρια που κάνει η άρχουσα τάξη για να αναβαθμίσει τη θέση της στην περιοχή και όχι για την αναβάθμιση των συμφερόντων του λαού και της χώρας. Για όλους αυτούς τους λόγους στη σημερινή ψηφοφορία τοποθετούμαστε με «παρών».

 

Κυρίες και κύριοι,

Όσο μεγαλώνει η εμπλοκή της χώρας μας στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ της ΕΕ, η επέκταση της Αιγιαλίτιδας Ζώνης στα 12 μίλια, δεμένη προφανώς με όλα τα παραπάνω, μπορεί μόνο να μεγαλώσει κι άλλο τους ανταγωνισμούς στην περιοχή.

Σας θυμίζουμε ότι με τις ίδιες τυμπανοκρoυσίες πριν λίγους μήνες φέρατε για επικύρωση στη Βουλή και τις συμφωνίες για τον καθορισμό ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Κι εμείς τότε, σας λέγαμε ότι αυτές οι συμφωνίες, ακριβώς επειδή είναι ενταγμένες στις επικίνδυνες επιδιώξεις των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και της ΕΕ, μας ανησυχούν, γιατί μπορεί να περιπλέξουν κι άλλο την ήδη τεταμένη κατάσταση σε ολόκληρη την περιοχή.

Μήπως θυμόσαστε τι μας λέγατε τότε;

Ότι αυτές οι συμφωνίες αποτελούν ανάχωμα στην τουρκική επιθετικότητα, ότι ακυρώνουν το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο και διάφορα άλλα σχετικά. Κι όμως οι δικές σας προσδοκίες διαψεύστηκαν.

Το κουβάρι περιπλέχτηκε παραπέρα. Τα προβλήματα με την Τουρκία οξύνθηκαν, καθώς η επιθετικότητά της, όχι μόνο δεν ανακόπηκε αλλά κλιμακώθηκε ακόμα περισσότερο, με τις βόλτες του «Ορούτς Ρέις» εντός της ελληνικής ΑΟΖ και τις νέες προκλήσεις κατά της Ελλάδας. Γιατί, όταν προχωράτε σε μερική επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας και υπογράφετε συμφωνίες με γειτονικές χώρες, όπως η Ιταλία και η Αίγυπτος -συμφωνίες όμως που προβλέπουν υποχωρήσεις από κυριαρχικά δικαιώματα, όπως είναι η μικρότερη επήρεια των ελληνικών νησιών.

Αυτό που κάνετε είναι, μόνο να ανοίγετε την “όρεξη” στις επιδιώξεις και τους στόχους της τουρκικής αστικής τάξης, η οποία προβάλλει παρόμοια επιχειρήματα, για να προωθήσει τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της.

Και μιας και είμαστε παραμονές της έναρξης των διερευνητικών συνομιλιών, ξέρετε πολύ καλά πως η Τουρκία, σε αυτόν τον 61ο γύρο των διερευνητικών επαφών, θα θέσει το σύνολο των διεκδικήσεων που προβάλει και δημόσια, παρά τα όσα λέει η κυβέρνησή σας ότι μοναδικό θέμα διαλόγου είναι η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα!

Άλλωστε η πείρα όλων των προηγούμενων 60 γύρων, μας λέει ότι της έδωσαν τη δυνατότητα να συστηματοποιήσει και να διευρύνει τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της. Διεκδικήσεις οι οποίες ξεκινούν από τα χωρικά ύδατα και το εύρος τους, καθώς και το εύρος του εναέριου χώρου. Περιλαμβάνουν τις «γκρίζες ζώνες», φτάνουν μέχρι την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και συνεχίζουν.

Έχει κανείς μήπως την αυταπάτη πως η Τουρκία θα περιοριστεί να συζητάει μόνο την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα; Ή μήπως έχει κανείς την αυταπάτη πως θα μπει κανένα “φρένο” στις προκλήσεις της; Όχι βέβαια.

Το τραπέζι του διαλόγου το έχουν στρώσει οι Αμερικάνοι, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, αυτοί που σιγοντάρουν αυτή την επιθετικότητα και κάνουν πλάτες στις διεκδικήσεις της. Κι όσοι τώρα, ο ένας μετά τον άλλο, βγαίνουν για να χαιρετίσουν τη διαδικασία προσέγγισης, είναι οι ίδιοι που κόπτονται να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα και να διασφαλιστεί η ΝΑΤΟική «συνοχή» στην περιοχή.

Γι αυτό άλλωστε σας έχουν αδειάσει ουκ ολίγες φορές, όπως πρόσφατα το Δεκέμβρη στη Σύνοδο Κορυφής, όπου η ΕΕ με το προσχέδιό της απλώς “χάιδευε” την επιθετικότητα της τουρκικής κυβέρνησης με ψευδεπίγραφες κυρώσεις, ενώ παρέπεμπε ξανά για το απώτερο μέλλον την εκτίμηση της κατάστασης.

Δυστυχώς, οι ίδιοι οι ομοτράπεζοί σας μέσα στην ΕΕ, δίνουν χρόνο στον Ερντογάν για να διαμορφώσει τετελεσμένα. Αυτή είναι η κατάσταση. Κι αν δει κανείς τις δήθεν “κυρώσεις” που περιγράφονται, οι οποίες είναι παρόμοιες με αυτές που είχαν ήδη αποφασιστεί για τις παράνομες τούρκικες γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου, θα καταλάβει πως δεν έχουν κανένα αντίκρισμα.

Αυτό που βαραίνει στις αποφάσεις της ΕΕ, και κυρίως του ηγετικού της πυρήνα, είναι η στρατηγική της συνεργασία με την Τουρκία, οι πολύμορφες οικονομικές, γεωπολιτικές, στρατιωτικές σχέσεις που έχουν μαζί της τα ηγετικά κράτη-μέλη της ΕΕ, όπως η Γερμανία για παράδειγμα.

Αντίστοιχα αυτό που επίσης καθορίζει τη στάση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, είναι να διατηρηθεί η Τουρκία στο “ευρωατλαντικό στρατόπεδο”, με όποιο αντάλλαγμα.

Και στην προκειμένη περίπτωση το “αντάλλαγμα” που προσφέρουν ακουμπά και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας. Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, επειδή στις ΗΠΑ η κυβέρνηση άλλαξε χέρια, επειδή πέρασε από τα χέρια των ρεπουμπλικάνων στα χέρια των δημοκρατικών, από τον «ανισόρροπο» Τραμπ, στον Μπάιντεν.

Η πολιτική των ΗΠΑ έχει συνέχεια και καθορίζεται πρώτα απ΄ όλα από τα δικά τους αποκλειστικά συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή. Το ξέρετε πολύ καλά αυτό. Όπως πολύ καλύτερα, αυτό το γνωρίζουν και οι λαοί της περιοχής που έχουν ζήσει τους πολέμους, την καταστροφή των χωρών τους, τα πραξικοπήματα, τις ανατροπές εκλεγμένων κυβερνήσεων, τόσο με κυβερνήσεις Ρεπουμπλικάνων όσο και με κυβερνήσεις Δημοκρατικών.

Κάτι έχει επίσης ακούσει και ο ίδιος ο αμερικάνικος λαός που ζει την εκμετάλλευση, τη φτώχεια, την ανεργία, την καταστολή, το ρατσισμό.

Αυτή είναι και “μέσα” και “έξω” η περιβόητη Αμερικάνικη δημοκρατία που όλοι σας εκθειάζετε χρόνια τώρα εδώ μέσα, μέχρι που έπεσε ο ουρανός και σας πλάκωσε όταν αποκαλύφθηκαν τα όριά της, για το ποιοι και πώς εκλέγονται και ποιοι και πώς κυβερνούν, με τον ακροδεξιό συρφετό που μπούκαρε με αυτό το αποκρουστικό περιεχόμενο.

 

Κυρίες και κύριοι,

Η Τουρκία, και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή η αστική τάξη της γειτονικής χώρας, όχι ο λαός της, έχει ανοίξει όλη τη βεντάλια των διεκδικήσεων, με την αβάντα που της δίνουν οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ, οι δήθεν “σύμμαχοί” σας. Γιατί, πρώτα αυτοί δεν αναγνωρίζουν σύνορα στο Αιγαίο, το θεωρούν “ενιαίο επιχειρησιακά χώρο” για τα επικίνδυνα σχέδιά τους. Κι αυτά τα επικίνδυνα σχέδια έχουν στο επίκεντρο τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

Κι αν πάρουμε υπόψη αυτό που είπε ο λαλίστατος Αμερικανός πρέσβης, για την ανάγκη να «ανασχεδιαστεί ο ενεργειακός χάρτης» της περιοχής, καταλαβαίνουμε όλοι, πως η συνεκμετάλλευση αφορά ενεργειακούς κολοσσούς, οι οποίοι σφάζονται για να βάλουν στο χέρι τον πλούτο της περιοχής. Κι αυτός ο χαμός, δεν θα τελειώσει με τη μοιρασιά, το αντίθετο. Ακριβώς επειδή, οι ανταγωνισμοί είναι μεγάλοι, η μοιρασιά θα προετοιμάσει την ακόμα μεγαλύτερη σφαγή που θα ακολουθήσει, με ολέθριες συνέπειες για τους λαούς.

Κρίκος όμως στα επικίνδυνα σχέδια που έχουν οι σύμμαχοί σας για την περιοχή είναι και η “επίλυση” του Κυπριακού, με την αναζήτηση συνομοσπονδιακής λύσης με δυο συνιστώντα κράτη. Μια «επίλυση», που μόνο λύση δεν είναι για τον Κυπριακό λαό, γιατί οδηγεί στην οριστική διχοτόμηση του νησιού.

Οι επικίνδυνες εξελίξεις που προδιαγράφονται μπροστά μας, εκθέτουν όλους όσους, χρόνια τώρα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό ότι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα διασφαλίσουν την ειρήνη και την ασφάλεια, θα προστατέψουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Εκθέτουν όλους όσους κυβέρνησαν και κυβερνούν! Από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ που αποδείχτηκε “ΝΑΤΟϊκότερος του ΝΑΤΟ”.

Και δεν πάω μακριά. Μόνο την Ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία να πιάσει κανείς, φτάνει. Για τη συμφωνία που σας άφησε προίκα ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάω, κύριοι της ΝΔ. Αυτή τη συμφωνία προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη συμφωνία ψήφισε η κυβέρνησή σας.

Και τώρα ετοιμάζεστε να την ενισχύσετε ακόμα περισσότερο με την 5ετή, και όχι ετήσια ανανέωσή της, όπως γίνεται τα τελευταία 30 χρόνια.

Σε όλη τη χώρα βάσεις, λιμάνια, αεροδρόμια, υποδομές έχουν διατεθεί για τις δολοφονικές επιχειρήσεις των στρατηγικών συμμάχων σας, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Και όλα τα παραχωρητήρια γι αυτές τις πολεμικές υποδομές έχουν την υπογραφή όλων σας, όσων κυβερνήσατε και τώρα τους παραχωρείτε κι άλλες βάσεις σε όλη τη χώρα.

            Καμιά ασφάλεια δεν προκύπτει για τον λαό από την ενίσχυση της χώρας ως ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο. Αντίθετα την μετατρέπουν σε “μαγνήτη” επιθέσεων. Και μη μας πείτε πάλι για την “ενεργή διπλωματία” που ασκεί η κυβέρνησή σας. Τα ίδια έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ για την “πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική” του.

Γιατί για εσάς “ενεργός διπλωματία” είναι να ενισχύετε με όλους τους τρόπους τις στρατιωτικές και πολιτικές σχέσεις σας, για παράδειγμα με το Ισραήλ, που δολοφονεί τον Παλαιστινιακό λαό και πρωτοστατεί στις απειλές κατά του λαού του Ιράν και άλλων λαών της περιοχής. Είναι να ισχυροποιείτε τις σχέσεις σας με την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία, κράτη μπλεγμένα μέχρι τα μπούνια σε ανταγωνισμούς και πολέμους.

Για εσάς «ενεργός διπλωματία» είναι να στέλνετε ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό που καμιά απολύτως σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας.

Τι δουλειά έχουν Έλληνες στρατιωτικοί εκτός συνόρων, γιατί στέλνετε στρατιωτικές δυνάμεις στο Μάλι της Αφρικής; Τι δουλειά έχει μονάδα του πυραυλικού συστήματος “Πάτριοτ” στη Σαουδική Αραβία; Ούτε τα φρεσκοαγορασμένα Rafale έχουν σχέση με την άμυνα της χώρας. Τα είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα “έργα” της “ενεργής διπλωματίας” είναι οι αποδείξεις μιας πιο ενεργούς εμπλοκής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, γιατί αυτό απαιτούν οι επιδιώξεις, τα συμφέροντα της αστικής τάξης, μιας ελίτ, και όχι του λαού.

Σε μια περίοδο που οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κέντρα δυναμώνουν, που οι ΗΠΑ κονταροχτυπιούνται με την Κίνα για το ποιος θα πάρει κεφάλι, ποιος θα έχει την πρωτοκαθεδρία στο σύγχρονο καπιταλιστικό κόσμο, σε μια περίοδο που, και ο ανταγωνισμός τους με τη Ρωσία και την ΕΕ οξύνεται, η πολιτική της ενεργούς εμπλοκής γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη!

Εμείς απευθυνόμαστε κυρίως στον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία. Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η πάλη, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ. Τώρα είναι η ώρα να παλέψουμε για την απομάκρυνση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Ελλάδα, για την αποδέσμευση της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Τώρα είναι η ώρα να πάρουν όλοι και όλες τη θέση τους στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ. Για να δυναμώσει η αλληλεγγύη και η κοινή πάλη των λαών. Για να ακολουθήσουν οι λαοί το δικό τους δρόμο, να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους.

 

 

ΑΘΗΝΑ 19/1/2021                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *