ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 26 Νοεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Στον Καιάδα προσωπικών πολιτικών επιλογών, αντίθετα με τις μελέτες των ειδικών επιστημόνων, ρίχνει συστηματικά η Κυβέρνηση το θαλάσσιο περιβάλλον, την παραδοσιακή αλιεία, την επιβίωση φτωχών οικογενειών, την αειφορία και την ισόρροπη ανάπτυξη.Ξεκίνησε με την αλόγιστη επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών σε αρκετές περιοχές της χώρας χωρίς να λαμβάνονται υπ´όψιν η πολύπλευρη τοπική ευημερία, τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά και η ορθολογική χωροθέτησή τους.

Συνέχισε με τη διακόρρευση των βιότοπων και του αιγιαλού, με πολιτικές αποφάσεις που οδηγούν σε πραγματική καταστροφή και τσιμεντοποίηση.

Ακολούθησε η απαξίωση διαχειριστικών μελετών των ειδικών επιστημόνων για παραδοσιακά αλιευτικά εργαλεία αλλά και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει προβεί σε προέγκρισή τους όπως έχει συμβεί και με πολλές άλλες χώρες της Μεσογείου. Το ευτράπελο μάλιστα είναι ότι αυτές τις διαχειριστικές μελέτες υπέβαλλε η ίδια η Κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Κίνημα Αλλαγής ως διαχρονικό ΠΑΣΟΚ, δηλώνει για μία ακόμα φορά ότι συντάσσεται με την προστασία του Περιβάλλοντος, την αειφορία, την πολύμορφη ανάπτυξη, τους παραδοσιακούς αλιείς αλλά και την τεκμηριωμένη επιστήμη.

Τις αλχημείες του κυρίου Μητσοτάκη δεν πρόκειται να τις ακολουθήσουμε

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ (ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11)

Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Αμέσως μετά, στις 13.30 της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτηρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.