ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


0
(0)

Ανακοίνωση Τομέα Αθλητισμού Κινήματος Αλλαγής

Η Χώρα μας κατέκτησε 11 μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο!

Το αποτύπωμα της επιτυχίας άφησε η Ελληνική Παραολυμπιακή Αποστολή, κατακτώντας 11 μετάλλια στην Ιαπωνική Πρωτεύουσα, χαρίζοντας ποικίλες συγκινήσεις τόσο με τις αγωνιστικές δυνατότητες, το πείσμα όσο και το ήθος που τη διακρίνει.

Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα κατέκτησε ένα χρυσό, τρία ασημένια και επτά χάλκινα μετάλλια και κατετάγη στην 51η θέση στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης.

1 χρυσό

Θανάσης Γκαβέλας με το συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη στα 100μ. στην κατηγορία Τ11 σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ με 10.82, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ

3 ασημένια

Θανάσης Πρόδρομου στο άλμα εις μήκος στην κατηγορία Τ20 με άλμα στα 7.17μ.

Γρηγόρης Πολυχρονίδης με sport assistant την Κατερίνα Πολυχρονίδη – Πατρώνη στο μπότσια στην κατηγορία BC3

Θανάσης Κωνσταντινίδης στην κορίνα στην κατηγορία F32 με ρίψη στα 38.68μ. που αποτελεί ρεκόρ Ευρώπης

7 χάλκινα

Ομαδικό μπότσια – μεικτά ζευγάρια BC3 (Γρηγόρης Πολυχρονίδης – sport assistant Κατερίνα Πολυχρονίδη – Πατρώνη, Άννα Ντέντα – sport assistant Χριστίνα Ντέντα, Αναστασία Πυργιώτη – sport assistant Ιωάννης Πυργιώτης)

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο στην κατηγορία S4 με χρόνο 49.63

Στράτος Νικολαΐδης στη σφαιροβολία στην κατηγορία F20 με ρίψη στα 15.93μ.

Αντώνης Τσαπατάκης στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία SB4 με χρόνο 1.40.20

Δημήτρης Μπακοχρήστος στην άρση βαρών σε πάγκο στην κατηγορία -54κ. σηκώνοντας 165κ.

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία S8 με χρόνο 58.73

Παναγιώτης Τριανταφύλλου στην ξιφασκία στην κατηγορία Β

Θερμά συγχαρητήρια σε ολόκληρη την Ελληνική Αποστολή, που μας εκπροσώπησε επάξια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, Η ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Η Χώρα μας κατέκτησε 11 μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο!

Το αποτύπωμα της επιτυχίας άφησε η Ελληνική Παραολυμπιακή Αποστολή, κατακτώντας 11 μετάλλια στην Ιαπωνική Πρωτεύουσα, χαρίζοντας ποικίλες συγκινήσεις τόσο με τις αγωνιστικές δυνατότητες, το πείσμα όσο και το ήθος που τη διακρίνει.

Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα κατέκτησε ένα χρυσό, τρία ασημένια και επτά χάλκινα μετάλλια και κατετάγη στην 51η θέση στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης.

1 χρυσό

 • Θανάσης Γκαβέλας με το συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη στα 100μ. στην κατηγορία Τ11 σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ με 10.82, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ

 

3 ασημένια

 • Θανάσης Πρόδρομου στο άλμα εις μήκος στην κατηγορία Τ20 με άλμα στα 7.17μ.
 • Γρηγόρης Πολυχρονίδης με sport assistant την Κατερίνα Πολυχρονίδη – Πατρώνη στο μπότσια στην κατηγορία BC3
 • Θανάσης Κωνσταντινίδης στην κορίνα στην κατηγορία F32 με ρίψη στα 38.68μ. που αποτελεί ρεκόρ Ευρώπης

 

7 χάλκινα

 • Ομαδικό μπότσια – μεικτά ζευγάρια BC3 (Γρηγόρης Πολυχρονίδης – sport assistant Κατερίνα Πολυχρονίδη – Πατρώνη, Άννα Ντέντα – sport assistant Χριστίνα Ντέντα, Αναστασία Πυργιώτη – sport assistant Ιωάννης Πυργιώτης)
 • Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο στην κατηγορία S4 με χρόνο 49.63
 • Στράτος Νικολαΐδης στη σφαιροβολία στην κατηγορία F20 με ρίψη στα 15.93μ.
 • Αντώνης Τσαπατάκης στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία SB4 με χρόνο 1.40.20
 • Δημήτρης Μπακοχρήστος στην άρση βαρών σε πάγκο στην κατηγορία -54κ. σηκώνοντας 165κ.
 • Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία S8 με χρόνο 58.73
 • Παναγιώτης Τριανταφύλλου στην ξιφασκία στην κατηγορία Β

 

Θερμά συγχαρητήρια σε ολόκληρη την Ελληνική Αποστολή, που μας εκπροσώπησε επάξια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα με τον Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων Νικολά Σμιτ.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συζητήσαμε σήμερα με τον Επίτροπο κ. Νικολά Σμιτ, για το μέλλον της εργασίας στην Ευρώπη.

Η συντήρηση θεωρεί την ασφαλή και με δικαιώματα εργασία, ως εμπόδιο για την πρόοδο και την εξέλιξη. Προωθεί την κατάργηση των συμβάσεων, την φθηνή και απαξιωμένη εργασία. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη πρωτοστατεί.

Εμείς οι σοσιαλιστές αγωνιζόμαστε για την Πλήρη Απασχόληση, για αξιοπρεπείς αμοιβές, εργασία με ρυθμίσεις και κανόνες, με τους εργαζόμενους ασφαλείς.

Οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας κερδίζουν διαρκώς έδαφος και στην Ευρώπη.

Τον ευχαρίστησα και για την στήριξη των σοσιαλιστών στον αγώνα που δώσαμε απέναντι στον Κυβερνητικό νόμο που διαλύει τα εργασιακά δικαιώματα.

Ρυθμός Επικαιρότητας | 9.9.2021

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρωταγωνίστρια της Συντήρησης στην Ευρώπη

«Εμείς οι σοσιαλιστές αγωνιζόμαστε για την Πλήρη Απασχόληση, για αξιοπρεπείς αμοιβές, εργασία με ρυθμίσεις και κανόνες, με τους εργαζόμενους ασφαλείς» επεσήμανε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έπειτα από τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, Νικολά Σμιτ. Πιο αναλυτικά: «Συζητήσαμε σήμερα με τον Επίτροπο κ. Νικολά Σμιτ, για το μέλλον της εργασίας στην Ευρώπη. Η συντήρηση θεωρεί την ασφαλή και με δικαιώματα εργασία, ως εμπόδιο για την πρόοδο και την εξέλιξη. Προωθεί την κατάργηση των συμβάσεων, την φθηνή και απαξιωμένη εργασία. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη πρωτοστατεί. Εμείς οι σοσιαλιστές αγωνιζόμαστε για την Πλήρη Απασχόληση, για αξιοπρεπείς αμοιβές, εργασία με ρυθμίσεις και κανόνες, με τους εργαζόμενους ασφαλείς. Οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας κερδίζουν διαρκώς έδαφος και στην Ευρώπη. Τον ευχαρίστησα και για την στήριξη των σοσιαλιστών στον αγώνα που δώσαμε απέναντι στον Κυβερνητικό νόμο που διαλύει τα εργασιακά δικαιώματα».

 

Ακρίβεια: Η κυβερνητική αδράνεια κάνει την πληθωριστική κρίση, ανθρωπιστική!

Ασφυκτική είναι η πίεση που δέχονται οι πολίτες από τις συνεχείς αυξήσεις που βιώνουν εδώ και τρεις μήνες σε βασικά είδη διατροφής, υπηρεσίες, καύσιμα και αρκετές κατηγορίες προϊόντων. Η κυβέρνηση περιορίζεται στο ρόλο του απαθούς παρατηρητή, αντί να παρέμβει έγκαιρα παίρνοντας μέτρα όπως η μείωση του ΦΠΑ στα είδη διατροφής και η μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης, που ζήτησε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Αποδίδει μάλιστα το τσουνάμι ανατιμήσεων στις διεθνείς εξελίξεις ενώ δεν κάνει ούτε καν ελέγχους για να πατάξει τα φαινόμενα αισχροκέρδειας! Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ζητώντας άμεσους ελέγχους, αυστηρά μέτρα και επιβολή κυρώσεων για τις περιπτώσεις καρτέλ και αισχροκέρδειας. Το Κίνημα θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις με σκοπό να προστατευθούν επιτέλους, οι καταναλωτές από τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, αλλά και τις προαναγγελίες αυξήσεων, ακόμα και από επίσημα κυβερνητικά χείλη, για να μη μετατρέψει η κυβερνητική αδράνεια την πληθωριστική κρίση σε ανθρωπιστική. Περισσότερα ΕΔΩ

Παραολυμπιακοί: Θερμά συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή

Συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια χάρισε σε όλους η Ελληνική Παραολυμπιακή Αποστολή, που κατέκτησε 11 μετάλλια στην ιαπωνική πρωτεύουσα και κατετάγη στην 51η θέση στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης, εντυπωσιάζοντας με τις αγωνιστικές δυνατότητες, το πείσμα όσο και το ήθος που τη διακρίνει. Οι σπουδαίοι αθλητές μας, χάρισαν στην Ελλάδα ένα χρυσό, τρία ασημένια και επτά χάλκινα μετάλλια. Το Κίνημα Αλλαγής συγχαίρει θερμά ολόκληρη την Ελληνική Αποστολή, που μας εκπροσώπησε επάξια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Περισσότερα ΕΔΩ

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *