Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων Χανιά


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιούνται για την εκτέλεση του έργου ‘Κατασκευή των έργων διασύνδεσης του Κόμβου Μουρνιών του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμανσης με μονοδρόμηση λωρίδων κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 07.09.2020, θα ισχύσει μονοδρόμηση λωρίδας για την διεξαγωγή των εργασιών, οι οποίες αφορούν την Οδό Μουρνιών από την συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών έως την συμβολή των οδών Αναγνώστου Γογονή και Μουρνιών.

Η οδός Μουρνιών θα μονοδρομηθεί και θα χρησιμοποιείτε ως είσοδος των οχημάτων στην πόλη Χανίων, ενώ για την έξοδο από την πόλη Χανίων θα χρησιμοποιηθούν οι οδοί Σοφοκλή Βενιζέλου, Αναγνώστου Γογονή και Αγίας Μαρίνας μέσω υποδεικνυόμενης παράκαμψης.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Χανιά- Δήμος Αποκορώνου)

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιούνται για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος της παλιάς Εθνικής Οδού Χανίων–Ρεθύμνης, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από την 07.09.2020 έως και την 27.09.2020, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας, οι οποίες αφορούν τα τμήματα Ασπρουλιάνοι- Δράμια και είσοδος Βρυσών με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.