Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Ηράκλειο)

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Ανακοινώνεται, ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, την Κυριακή 10.04.2022 θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

Ειδικότερα:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της παραλιακής οδού από κόμβο Γιόφυρου έως και τον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου και συγκεκριμένα στις οδούς Παναγιωτάκη (από διασταύρωση κόμβου Γιόφυρου) -Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου- Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου (έως τον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου) την Κυριακή 10.04.2022 και κατά τις ώρες 07:00 έως 14:00.

Συγκεκριμένα κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα απαγορεύεται η κυκλοφορία στα εξής τμήματα του οδικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλείου

 • Οδό Σπύρου Μουστακλή σε όλο το μήκος της
 • Οδό Αχαιών στο τμήμα της από την οδό Μάχης της Κρήτης έως τη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Ράμπα εξόδου Σοφοκλή Βενιζέλου προς οδό Μάχης Κρήτης και στα δύο ρεύματα
 • Οδό Μάχης Κρήτης στο τμήμα της από οδό Κανδάνου έως Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Οδό Υακίνθου στο τμήμα από οδό Τυρταίου έως Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, εξαιρουμένων των οχημάτων που εξέρχονται της οδού Πελασγών με κατεύθυνση προς οδό Μάχης της Κρήτης
 • Λεωφόρο Μίνωος στο ρεύμα κυκλοφορίας από οδό Μάχης της Κρήτης έως και Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Οδό Εφόδου στο τμήμα της από οδό Πελασγών έως και Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Οδό Δαμβέργηδων στο τμήμα της από οδό Πελασγών έως και τη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Οδούς Μελιδώνη, Αντ.Συμιακού και Χαρκούτη στα τμήματα τους από οδό Σκορδυλών έως και Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Οδό Σκορδυλών από κυκλικό κόμβο έως Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Οδό Αρχιεπισκόπου μακαρίου στο τμήμα της από οδού από Λεωφόρο Καλοκαιρινού έως και τη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου
 • Οδό Γιαμαλάκη στο τμήμα της από οδό 1878 έως και Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου με εξαίρεση τα οχήματα που θα εισέρχονται σε ιδιωτικό παρκινγκ.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

  Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στο Ηράκλειο

 Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών κατηγορουμένων για το αδίκημα της απάτης

 Παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 38.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε σήμερα (07.04.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, υπόθεση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, την 06.03.2022 άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή και παρουσιάζοντας της ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφερε να της αποσπάσει προσωπικούς κωδικούς τραπέζης αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 38.000 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι λογαριασμοί στους οποίους έγινε η μεταφορά του παραπάνω χρηματικού ποσού, ανήκει στους τέσσερις ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης με αφορμή το παραπάνω περιστατικό και με στόχο την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών από επιτήδειους, συμβουλεύει:

 • να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιπτώσεις που μέσω τηλεφώνου, από άγνωστα άτομα (που παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι φορέων ή υπάλληλοι Υπηρεσιών), σας ζητάνε την καταβολή χρηματικών ποσών ή την παροχή στοιχείων λογαριασμών ή κωδικών, για την πραγματοποίηση συναλλαγών.
 • να ενημερώνετε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεστε τέτοιες συμπεριφορές, ακόμα και στην περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

Συμβουλές σχετικά με την αποφυγή εξαπάτησης είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

 

Επιπλέον εξιχνιάστηκαν τρείς υποθέσεις κλοπών

 

Αφαίρεσαν από οικίες ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 2.500 ευρώ

 

Συνελήφθησαν χθές (08.04.2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή. Αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον εξιχνιάστηκαν ακόμη τρείς υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων από οικίες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από την 17/03/2022 έως 25/03/2022  είχαν αφαιρέσει από τρείς οικίες, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 2.500 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

 

Ενημερωτικά Δελτία Αδικημάτων ΓΕΠΑΔ Κρήτης 08.04.2022 ( ΛΑΣΙΘΙ-παραβάσεις Ν. περί ναρκωτικών ουσιών Ηράκλειο εξιχνίαση κλοπής)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, σήμερα (08.04.2022) στην Σητεία, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, σήμερα (08.04.2022)το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ημεδαπός κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

 

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση κλοπής

 Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

 

Εξιχνιάστηκε σήμερα (08.04.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου υπόθεση κλοπής οι οποία διαπράχτηκε σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

 

Ειδικότερα, την 01.04.202 άγνωστο άτομο εισήλθε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 5.370 ευρώ.

 

Από την έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου .

 

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.