Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Χανιά)

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ένεκα καθίζησης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή οδό Μάλεμε- Ντερές- Νέα Ρούματα.

Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 05 Απριλίου 2022 έως και την 18:00 ώρα της 11.04.2022,  για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, θα διακοπή η κυκλοφορία των όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας  στο τμήμα Παπαδιανά έως Νέα Ρούματα ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται/ εκτρέπεται μέσω των επαρχιακών οδών Νέα Ρούματα- Σκινές- Αλικιανός- Χανιά, Αλικιανός- Πατελάρι- Πλατανιάς, Μανωλιόπουλο- Κουφός- Αλικιανός, την Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων/Καστελίου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων 05.04.2022 (Ηράκλειο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις )

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ένεκα καθίζησης του οδοστρώματος, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αγίας Βαρβάρας – Καστελίου.

Ειδικότερα, από 06.04.2022 έως και την 15.05.2022,  για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κυκλοφορία πεζών και οχημάτων επί της Νέας Εθνικής Οδού Αγίας Βαρβάρας-Καστελίου από τον κόμβο Γέργερης έως τον κόμβο Καστελίου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας με παράλληλη διακοπή κυκλοφορίας στο υπόλοιπο τμήμα της οδού έως και τον κόμβο Αγίας Βαρβάρας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Συγκεκριμένα στις εισόδους και τις εξόδους των Κόμβων Αγίας Βαρβάρας, Καστελίου, Πρινιά, Μορωνίου και Γέργερης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται/εκτρέπεται σύμφωνα με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση, ενώ εφιστάται η προσοχή των οδηγών κατά την προσέγγιση των οχημάτων στους παραπάνω κόμβους από παρακείμενους αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.