Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Χανιά)

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Μαρτίου 2022 by energinews (admin)

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ένεκα σοβαρού κινδύνου κατολισθήσεων επί της επαρχιακής οδού Καντάνου – Τεμενείων μεταξύ των οικισμών Αζογυρέ και Αχλαδιάκες της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόχωρας».

Ειδικότερα, για λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, με διακοπής της κυκλοφορίας επί της Επαρχιακής οδού ¨Καντάνου – Τεμενείων¨, στο τμήμα από τον οικισμό Αζογυρέ έως και τον οικισμό Αχλαδιάκες της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιοχώρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από εκδόσεως της παρούσας έως και την 18:00 ώρα της 12/03/2022, ώστε πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κάντανο προς Τεμένια και αντίστροφα, θα εκτρέπεται μέσω της επαρχιακής οδού Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.