Ανακατασκευάζεται ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους δρόμους του Αγίου Νικολάου


0
(0)

Με την ανακατασκευή του οδοστρώματος της οδού Κων. Καραμανλή, συνεχίζεται η εργολαβία του δήμου Αγίου Νικολάου (πρ. 3,5 εκ ευρώ), που σύμφωνα με την στόχευση της δημοτικής αρχής, έχει συμβάλλει έως σήμερα, στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση ασφάλειας αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και των κοινοτήτων.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη εργολαβία – που κατά κοινή ομολογία – βελτίωσε την βατότητα σε περιφερειακούς δρόμους και εν προκειμένου, σ΄ έναν από τους πιο “ταλαιπωρημένους” δρόμους του σχεδίου πόλεως, έκανε γνωστό, ότι θ΄ακολουθήσει και άλλη εργολαβία για δρόμους που χρειάζονται ανακατασκευή ή ανάλογες εργασίες, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα συντήρησης και βελτίωσης της εικόνας όλων των οικιστικών συνόλων του Δήμου.
Όπως έκανε επίσης γνωστό, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκης ο οποίος επιβλέπει τις εργασίες που εκτελούνται, ο συγκεκριμένος δρόμος, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών, ενώ μετά από μικροπαρεμβάσεις σε δρόμους του Αγίου Νικολάου, η εργολαβία θα συνεχιστεί στην κοινότητα Ελούντας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *