Ανακατασκευάζεται ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους δρόμους του Αγίου Νικολάου


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Με την ανακατασκευή του οδοστρώματος της οδού Κων. Καραμανλή, συνεχίζεται η εργολαβία του δήμου Αγίου Νικολάου (πρ. 3,5 εκ ευρώ), που σύμφωνα με την στόχευση της δημοτικής αρχής, έχει συμβάλλει έως σήμερα, στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση ασφάλειας αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και των κοινοτήτων.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη εργολαβία – που κατά κοινή ομολογία – βελτίωσε την βατότητα σε περιφερειακούς δρόμους και εν προκειμένου, σ΄ έναν από τους πιο “ταλαιπωρημένους” δρόμους του σχεδίου πόλεως, έκανε γνωστό, ότι θ΄ακολουθήσει και άλλη εργολαβία για δρόμους που χρειάζονται ανακατασκευή ή ανάλογες εργασίες, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα συντήρησης και βελτίωσης της εικόνας όλων των οικιστικών συνόλων του Δήμου.
Όπως έκανε επίσης γνωστό, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκης ο οποίος επιβλέπει τις εργασίες που εκτελούνται, ο συγκεκριμένος δρόμος, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών, ενώ μετά από μικροπαρεμβάσεις σε δρόμους του Αγίου Νικολάου, η εργολαβία θα συνεχιστεί στην κοινότητα Ελούντας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.