Αναγόρευση του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας ως Σχολείου Πρεσβευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα εκδήλωση για το βραβείο Ζαχάρωφ και απονομή διπλωμάτων στα  Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπεία Μαθητών και Καθηγητών Πρέσβεων του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Ευρωβουλευτές  Γιώργος Κύρτσος και Νίκος Ανδρουλάκης, οι οποίοι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους μαθητές Πρέσβεις σχετικά με θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο τέλος έγινε η απονομή των Βραβείων σε μαθητές και καθηγητές που πραγματοποίησαν το πρόγραμμα European Parliament Ambassador School (EPAS) κατά το σχολικό έτος 2018-2019, το οποίο συνεχίζεται και κατά το τρέχον σχολικό έτος. Το βραβείο στο 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας απέδωσε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην εκδήλωση  το 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας εκπροσώπησαν οι εκπαιδευτικοί και Καθηγήτριες Πρέσβεις: Δρετάκη Δέσποινα, Υποδιευθύντρια, και  Ξυλούρη Ελένη, εκπαιδευτικός, καθώς και οι μαθητές/τριες Πρέσβεις: Βασιλείου Κάτια, Βενιτουράκη Αγγελική, Δερμιτζάκη Μαρήνη, Δρανδάκης Γιώργος, Καββουσανάκη Δανάη-Ευαγγελία και Κάλλφανης Πέτρος.

Η Παιδαγωγική Ομάδα EPAS του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.