Αναβολή για τη Λευκή Νύχτα στην Ιεράπετρα, σκέψεις για άλλες δράσεις

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Αλλαγή δεδομένων στα πλάνα του Εμπορικού Συλλόγου της Ιεράπετρας έφερε το πρόσφατο κρούσμα κορονοϊού που έκανε την εμφάνισή του στην Ιεράπετρα, και έτσι η δράση της Λευκής Νύχτας που γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια τον Ιούλιο αναβάλλεται με άγνωστη την ημερομηνία υλοποίησης της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Μπινιχάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως στόχος είναι να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση το επόμενο διάστημα χωρίς όμως ακόμα να μπορεί να προσδιοριστεί κάποια ημερομηνία αφού όλοι περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με τον κορονοϊό τόσο γενικά όσο και σε τοπικό επίπεδο. Η εκδήλωση της Λευκής Νύχτας όπως είπε είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα περασμένα χρόνια με πολύ κόσμο να γεμίζει την κεντρική πλατεία και τους γύρω δρόμους, και έτσι φέτος, ειδικά μετά το κρούσμα στην Ιεράπετρα έπρεπε να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη προσοχή.

Μαζί με την αναβολή ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας και η φιλοξενία κάποιων παιδιών από την Παιδόπολη της Νεάπολης και ιδρύματος στα Χανιά τα οποία είχαν προσκληθεί στην Ιεράπετρα, όπως γινόταν τα περασμένα χρόνια με την Κιβωτό του Κόσμου, κάτι που φέτος εξαρχής είχε αποκλειστεί ως ενδεχόμενο επίσης για λόγους ασφαλείας.

Ο κ. Μπινιχάκης ανέφερε πάντως πως στο Σύλλογο υπάρχουν κάποιες σκέψεις για άλλες δράσεις στήριξης των τοπικών καταστημάτων που δεν θα δημιουργούν συνωστισμό, οι οποίες θα ανακοινωθούν όταν είναι έτοιμες.

Γενικά το φετινό καλοκαίρι συνεχίζεται με ένα παράδοξο τρόπο στην Ιεράπερα αφού η χρονιά, όπως και σε κάθε άλλη περιοχή είναι πολύ κακή, όμως παρατηρείται μια πολύ μεγάλη αύξηση της εσωτερικής επισκεψιμότητας από όλη την Κρήτη, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, με παραλίες και καταστήματα εστίασης να γεμίζουν με κόσμο, κάτι που δίνει μια σημαντική ανάσα στην περιοχή.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.