Αναβολή αγροτικών ημερίδων από την Περιφέρεια Κρήτης


0
(0)

Αναβάλλονται οι ημερίδες που είχαν προγραμματιστεί με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και είχαν ως σκοπό την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου και των παραγωγικών φορέων σχετικά με τις “ασθένειες της ελιάς και την φυτοπροστασία”, εξαιτίας των προληπτικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το αυτό θα ισχύσει και για τις ημερίδες με θέμα: «Προκλήσεις της Νέας ΚΑΠ 2021-2027», τις οποίες επρόκειτο να πραγματοποιήσει η αρμόδια επιτροπή διαβούλευσης της Περιφέρειας, στις Π.Ε. Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων.

Με επόμενη ανακοίνωση, θα γνωστοποιηθούν οι νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των παραπάνω ημερίδων.

Αναφορικά με τον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμού Ελαιολάδου, η διαδικασία συλλογής των δειγμάτων, καθώς και η αξιολόγησή τους στις 21 Μαρτίου 2020 στο οργανοληπτικό εργαστήριο ΑΣ Ρεθύμνου, εξελίσσεται κανονικά. Αναβάλλεται η εκδήλωση απονομής των βραβείων και των διακρίσεων, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *